Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.10.2013, 16:49

Думаю, що до кінця року на капітальні ремонти будинків виділять не біл

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

З 30 млн. грн. передбачених на капітальний ремонт житлового фонду Києва станом на вересень виконано оплату робіт по перехідним об’єктам на суму 2,2 млн. грн.

З 30 млн. грн.передбачених на капітальний ремонт житлового фонду Києва станом на вересеньвиконано оплату робіт по перехідним об’єктам на суму 2,2 млн. грн.

 

Як повідомлялося,нардеп звернувся до голови КМДА О. Попова з проханням оприлюднити точні обсягифінансування передбачені та виділені на капітальний ремонт житлового фондуКиєва на 2013 рік. Надати інформацію, які роботи капітального характеру щодожитлового фонду було передбачено і які виконано. Яку суму коштів планувалосявиділити на поточні ремонтні роботи щодо житлового фонду. Яка сума коштів булаперерозподілена з капітального ремонту на поточний ремонт житлових будинків. Атакож, які поточні ремонтні роботи щодо житлового фонду відбудуться у зв’язку зперерозподілом коштів, і які вже фактично виконані.

 

Ситуація зремонтними роботами житлових будинків у місті критична. На кожному прийомі громадянприблизно половина звернень, що надходять - це проблеми зношеності будинків інеобхідність їх капітального ремонту. Тому мені було цікаво дізнатися про перспективиі плани влади у цьому питанні. Але влада ухилилася від надання повної відповідіна моє звернення. З тої інформації, яку я маю, зрозуміло, що з такими темпамифінансування, як це є сьогодні, до кінця року на капітальні ремонтні роботи будевиділено не більше 3,5 млн. грн. Тобто, 1/10 від запланованого. Якщо метою О. Поповає знищення житлового фонду Києва, то, схоже, йому це вдається.

 

Відповідно до розпорядженняКМДА від 29.04.2013 «Про затвердження по адресних переліків виконання робіт зкапітального ремонту житлового фонду у м. Києві у 2013 році» було затвердженовиконання ремонтних робіт у житлових будинках міста Києва на загальну суму 30млн. грн. По 10 млн. грн. – на ремонт покрівель, фасадів, внутрішньобудинкових мережта сходових клітин. Але по факту виділено 2,2 млн. грн.

 

Звернувся до головиКМДА О.Попова з вимогою прискорити заплановані роботи щодо капітального ремонтужитлового фонду Києва.

Останні записи