Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.08.2013, 11:35

Дві версії ситуації навколо київських кінотеатрів

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Сподіваюся, що і міліція, і голова КМДА нададуть відповідну інформацію і роз’яснять, яка з цих двох версій має місце.

Влада пояснила,що силові захоплення муніципальних кінотеатрів, які відбулися щодо деяких кінозакладів,пов’язані з тим, що їх колективи розкрадають, у нецільовий спосібвикористовують майно громади та наносять мільйонні збитки бюджету Києва.

 

Якби фактирозкрадання чи нецільового використання майна мали місце, то ми точно про них вжезнали б, адже влада ніколи не замовчує поручення з боку своїх опонентів. Тожмене цікавить чи ці заяви - про збитки і розкрадання – це лише виправдання забезглузді дії влади чи чиновники справді відкрили кримінальні провадження пофакту названих злочинів.

 

Звернувся до правоохороннихорганів з проханням надати інформацію про те, чи були відкриті кримінальніпровадження по факту розкрадання та нецільового використання майна київськоїгромади муніципальними кінотеатрами Києва.

 

Перегляд відкритогореєстру кримінальних проваджень дає мені підстави думати, що ніяких таких справвідкрито не було. Але я все ж хочу отримати офіційну інформацію щодо того чисправді гучні заяви влади підкріплені хоч якимись доказами, що можуть служитипідставою для відкриття кримінальних справ, а не лише для розмов на зручнихдиванах телеефірів.

 

Крім того, менецікавить, як такі злодіяння, якщо вони справді мають місце, були допущеніголовою КМДА О.Поповим, який протягом трьох років не помічав такого божевільногорозкрадання, руйнування кінотеатрів та їх нецільового використання. І чипокараний хтось з чиновників за свою злочинну діяльність чи бездіяльність, приміром,колишній профільний заступник голови КМДА, екс-керівник київської міської партійноїорганізації Партії регіонів, а нині Міністр культури в Уряді М. АзароваЛ.Новохадько.

 

Переконаний, щогострі заяви нинішнього заступника голови КМДА В.Коржа спрямовані фактично наадресу свого попередника - Л.Новохадька і не знайдуть жодного офіційного підтвердження.

 

Таким чином, маюдві версії щодо того чи розкрадалося кінотеатрами майно громади: або неймовірнізлочини колективів кінотеатрів були, але їх до якогось моменту покривалакоманда О. Попова або їх не було і команда О. Попова їх вигадала для того, щобпустити пил в очі громадськості і виправдати свої неадекватні дії навколомуніципального майна.

 

Сподіваюся, що іміліція, і голова КМДА нададуть відповідну інформацію і роз’яснять, яка з цихдвох версій має місце.

Останні записи