Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.06.2013, 17:02

Боротьба за спрямування туристичного збору на благо туризму триває

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Комітет ВРУ з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму не підтримав ініційований мною проект Закону про внесення змін до Закону України «Про туризм» (щодо розподілу коштів, отриманих від туристичного збору).

Комітет ВРУ зпитань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму не підтримав ініційований мною проект Закону про внесення змін доЗакону України «Про туризм» (щодо розподілу коштів, отриманих від туристичногозбору).

 

Представник Державногоагентства України з туризму та курортів від імені агентства не підтримавзапропоновані мною зміни до Закону, що змушують місцеві влади використовуватитуристичний збір на розвиток туризму. Справді, навіщо їм це? У нас же в країні туризм«процвітає».

 

Підготую новийваріант законопроекту, який невдовзі подасть на розгляд ВРУ.

 

Для того, щобзапропоновані мною зміни до Закону про туризм запрацювали повною мірою, необхіднотакож внести зміни до Бюджетного кодексу та Закону про місцеве самоврядування. Томуя і мій колега А. Павловський готуємо новий законопроект,  в якому одним махом внесемо зміни до трьохзаконодавчих актів. Маю надію, що влада не стане заважати прийняттю зазначенихзмін, адже туризм в Україні може стати дійною коровою, яка нагодує наші міста ісела. Але поки що, на жаль, потенціал в нашої країни є, а от сприяння – немає.

Останні записи