Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.05.2013, 09:34

Мільйонні прибутки "Сяйва" проміняли на суцільні збитки

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

КП «Міський магазин», який розташований у приміщенні колишньої книгарні «Сяйво» на вул. Червоноармійська, 6, працює збитково і не приносить жодної користі місту.

З відповіді КМДА намоє звернення стосовно надання офіційної фінансової звітності діяльності КП«Міський магазин» за 2012 рік мені стало відомо, що підприємство (створене набазі КП «Київриба» та нашвидкуруч перейменоване в КП «Комунальний магазин», якенині координує діяльність книгарні), всупереч оптимістичним прогнозам міської влади,вийшло в новий рік з мінусовим сальдо у сумі 296,00 тис. грн.. В той часяк колишня книгарня «Сяйво» мала прибуток, приміром за 2009 кризовий рік, усумі 2 млн.  400 тис. грн. тасплачувалащомісячний податок у розмірі до 600 тис. грн. А тепер порахуйте, який суттєвийудар завдано бюджету країни та міста діями нинішньої влади!

 

Я обурений злочинноюдіяльністю влади, що перетворила успішну впродовж більш ніж 60-років таприбуткову діяльність книгарні українських письменників «Сяйво» в збиткове тадотаційне підприємство. Тому звернувся до Генеральної прокуратури України зпроханням провести розслідування щодо діяльності працівників Київради та КМДА,які допустили це.

 

Дивні підходикиївської влади! Адже вона не лише грубо порушила права колективу книгарні, яківідстояли її для міста в боротьбі із Черновецькими, а й натомість створилавідверто збиткове підприємство. Колись на цьому місті був мир, спокій таприбуток для бюджету міста, а тепер конфлікти і збитки. Ось результати діяльностікоманди Попова.

 

Впевнений, що цепідприємство готують до банкрутства, щоб згодом продати його разом ізприміщенням, повторивши недолугу спробу захоплення цього приміщення Черновецькимиу більш документально і тонко виконану рейдерську атаку.

 

Останні записи