Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.10.2017, 13:12

Мінфіну - прокиньтеся!

Голова громадської організації "Всеукраїнське об'єднання Захист Нації"

Скільки можна тягнути з ліцензіями для лотерейних операторів?

НАБУ або ГПУ не бачать порушень в діях Міністерствафінансів? Чому тільки Антимонопольний комітет це помітив? Є три великі гравці вцьому секторі - "Українська Національна Лотерея" (УНЛ, компанія з100% іноземними інвестиціями), МСЛ і Пат "Патріот". Разом, трикомпанії працюючи чітко з ліцензією, можуть давати в казну під 60 мільйонівгривень податків в місяць (а може і більше). А дії Мінфіну призводять до того,що бюджет катастрофічно недоотримує гроші з цієї галузі. Про це заявляє і"Асоціація Лотерейного Бізнесу України", президент якого - ДмитроЮрковський, виступив на засіданні АМКУ із закликом дати усім учасникам ринкурівні права і можливість сумлінно конкурувати. Але, замість цього, Мінфін нібине бачить проблему.

Мені це нагадує ситуацію на ринку бурштину! Давно поралегалізовувати цей сегмент, але замість цього кишені набивають окремі люди, ане бюджет України. Не знаю, які іще аргументи потрібні міністерству? Відомо, щоїх політика приводить виключно до знищення цілої галузі. Адже навіть якщомонополізувати ринок він - помре! Як колись він помер в Грузії. "ЄдиніГрузинські Лотереї" отримали повну монополію при президентстві Саакашвілі,і що з цього вийшло? Закінчили свою діяльність з боргами перед державою у 200млн у.о. Сьогодні вже цей ринок передали до рук бізнесу і його відбудовуютьпрофесіонали. Приклади - ось, вони поруч, залишається лише вчитися на них!

Останні записи