Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.11.2016, 16:18

Фронтові піонери та експропріація, напередодні грандіозного шухєра

Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"

«Інтернаціонал» має такі строки: «Весь світ насилля ми зруйнуємо до основи, а затєм…». Представники Народного Фронту, пам’ятаючи, ще ті часи, коли вони ще не були професійними патріотами, а із завзяттям носили піонерські краватки та співали гімн пролетарів

Покидепутати підвищують собі заробітню плату, а Прем’єр міністр України заявляє, щомінімальна заробітна плата має бути не менше 3200 грн. на місяць чим відправляєу глибокий нокаут все Міністерство фінансів України, яке розробляло Бюджет-2017спираючись на м’яко кажучі інші показники, професійні патріоти та рефолюціонериз народного Фронту зареєстрували проект Постанови « Про схвалення пропозиційщодо застосування персональних санкцій проти осіб, які створюють реальні та/абопотенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету ітериторіальній цілісності України» (р.№5274).

«Інтернаціонал» має такі строки: «Весь світнасилля ми зруйнуємо до основи, а затєм…». Представники Народного Фронту,пам’ятаючи, ще ті часи, коли вони ще не були професійними патріотами, а іззавзяттям носили піонерські галстуки та співали гімн пролетарів всіх країн,вирішили і далі руйнувати, те, що ще не стало орбітою економічних інтересів їхпартійних босів.

Що буде потімнікого особливо не цікавить, адже головне зараз віджати, щоб вистачило грошейна чартерний рейс до будь-якої країни з якою Україна ще не уклала договір проекстрадицію. Але про це трошки пізніше.

Якщо поглянутина цю постанову із суто юридичної точку зору, то вона зареєстрована відповідновимог ст.ст. 3-5 Закону України «Про санкції». Але є одне але. Відповідно до ч.1 ст.1санкції можуть застосовуватися з боку України по відношенню до іноземної держави, іноземної юридичноїособи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особичи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а такожсуб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність.

А тепер побачимо список, осіб відносно, яких намагаютьсяввести санкції:

-    Бабаков Олександр Михайлович

-        Катунін ОлександрЯкович

-        НусенкісВіктор Леонідович

-        МалофєєвКостянтин Валерійович

-        ДерипаскаОлег Володимирович

-        Ротенберг Аркадій Романович

-        Кесаєв ІгорАльбертович

-        МогилевичСемен Юдкович (а він збирався приїжджати?)

-        КлінцевичФранц Адамович

-        ФірташДмитро Васильович

-        ГригоришинКостянтин Іванович

-        ІванющенкоЮрій Володимирович

-        КлименкоОлександр Вікторович

-        ЦицулаєвРамзан Лемаєвич

-        МедведчукВіктор Володимирович

Якщо проаналізуватицей список, то можна виділити дві великі групи:

Перша це тіособи, які дійсно можуть становити загрозу національный безпеці і гіпотетичновідповідають вимогам ст.1 Закону України «Про санкції» :

1) вже внесені всанкційний список іншими державами відносно у зв’язку із анексією Криму (Бабаков О.М., Малофєєв К.В., РоттенбергА.Р.)

2) міжнародні злочинці або ті що перебуваютьу розшуку у країнах громадянства (Могилевич С.Ю. Цицулаєв Р.Л.);

3) ті що відкрито виступали протитериторіальної цілісності України т можуть зашкодити її національній безпеці(Клінцевіч Ф.А. – пропонував налагодити прямі поставки зброї до ДНР/ЛНР);

1)                  російськихпідприємців, що мають активи або опосередковано можуть впливати на активи вУкраїні

Катунін О.Я. та Нусенкіс В.Л., ДерипаскаО.В., Кєсаєв І.А.

Друга група це ті, внесення яких досанаційного списку неможливо відносно чинного законодавства, а саме:

1) громадяни України, що перебувають урозшуку Іванющенко Ю.В.

2) українські бізнесмени (Медведчук В.В.,Фірташ Д.В., та Григоришин К.І.)

-        МедведчукВіктор Володимирович

-        ГригоришинКостянтин Іванович

-        ФірташДмитро Васильович

Тобтовикористана стандартна формула, коли для того, щоб надати легітимності своїм недуже легальним діям «професійні патріоти» записують до компанії тих хто дійсностановить загрозу для національної безпеки політичних опонентів або тих, бізнесактиви яких не дають спокійно спати Яценюку Авакову та Пашинському.

Але окрімтого, що «народофронтівці» збираються збанкротувати та в подальшому віджатикорпорацію Ostchem та інші цікаві активи, які внесені також до санаційногосписку, на скільки я зрозумів, планується ще й глобальна війна за медіа ресурс.Адже не для кого вже не є великим секретом, що Григоришин дуже активно впливаєна інформаційну політику «Укрправди» та «Громадське ТВ», Фірташ на «Інтер», аМедведчук на інформаційну агенцію «Вести». Відповідно планується фактичнеусунення всіх опозиційних до «Народного Фронту» ЗМІ, питання за ангажованостічи не за ангажованості вищезазначених ЗМІ поки виносимо за дужки.

Так само, я бвиніс за дужки персоналії Медведчука, Фіртша та Григоришина. Адже, якщо шановнінародні обранці вважають їх злочинцями та терористами, які шкодять національнійбезпеці, то для цього в нашій правовій державі є механізм заяв та кримінальнихрозслідувань, і якщо ці люди є дійсно злочинцями, то незаангажованіпрофесіонали з МВС, СБУ та ГПУ зможуть це довести у судах.

Якщо навітьзробити припущення, що «бойові пси» Авакова та Яценюка жодним чином незбираються «віджимати» та розправлятись із політичними опонентами і зранку доночі переживають за Україну, то з виникнення цієї Постанови слід пов’язати іззвичайним пошуком «цапів відбувай», яких треба принести на жертвенний вівтарнародного гніву. Адже вже два роки, як коаліція Блоку панамських патріотів тапросто професійних патріотів знаходиться при владі, і за час їх вдалогоурядування у народу виникло дуже багато питань і з приводу засилля тотальноїкорупції, і шаленого збагачення тих самих патріотів, які йшли під гасламиборотьби за світле майбутнє України, я вже просто мовчу про війну на Сході, якунинішня політична еліта збиралась зупинити за години. І якщо помножити весь цейбукет здобутків та помножити на щоденні смерті наших співгромадян, листопадовіплатіжки за «комуналку» та, то перспективи Яценюка та компанії усередньостроковій перспективі виглядають абсолютно не райдужними…

Останні записи