Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.06.2012, 01:10

Новини з округу. Частина 01

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Перебуваю в окрузі. У суботу та неділю проводили корисну і значущу для територіальної громади Ружина і Ружинського району акцію "Рука допомоги". Як же все таки багато людей, які потребують допомоги!!!!

Перебуваю в окрузі.

У суботу та неділю проводили корисну і значущу длятериторіальної громади Ружина і Ружинського району акцію

Як же все таки багато людей, які потребують допомоги!!!!

Команда не підвела. Все на своїх місцях. провели консультацій понад 1500.Одну дівчинку, яка прийшла до гінеколога - врятували від смерті. Гінекологкаже, ще пару днів і могла б померти. Буду розбиратися з лікарями Звенигородки,які своїми діями замість непаталогічного прийому пологів, умовивши 18-ти річнуздорову дівчину, та й ще взявши грошей 40 тис грн, створили сепсис, через 20днів свого злочинного лікування видалили матку, направили в іншу область і ..... звідти відпустили. Коли гінеколог під час проведення профілактичного оглядув рамках акції "Рука допомоги" подивилася дівчину - втратиласвідомість. Дівчина дивом жива. Так ось, через 46 днів після пологів стала інвалідом,зараз лежить у реанімації.

От такі в нас лікарі. Вчора я кричав від ненависті до таких лікарів-покидьків.Так просто цієї справи не залишу - для мене ця справа стала справої честі. Хочупереїхати цих покидьків використовуючи свої депутатські повноваження. Готуюзвернення до Генерального прокурора. Думаю будемо подавати в суд. ПОВИННІ ВОНИНАРЕШТІ ВІДПОВІСТИ?????

До речі. Згадую ефір у Савіка Шустера, який був десь місяць тому, на якомуми обговорювали необхідність введення відповідальності лікарів. Тоді здебільшоголікарі підняли бунта. Проголосували за те, щоб не вводити. А ви як думаєте???

L

Останні записи