Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.02.2014, 09:26

Буремна ніч, яка змінить майбутнє

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Санкції і заяви, промови і обмеження, рішення Ради Безпеки ООН і відкликання посольств – те, чого можна було б очікувати від США та Європи. Проте нічого нема. Реакція - на рівні «лінивої відписки впродовж сніданку». Тож мені прикро за тих мовчазних політик

Майдан: Слава героям!!!

Ситуація критична. Майдан –жахливо виглядає. Всі говорять про перемогу, але тяжко. Все що бачиться по тусторону від барикад - це страшенний погром і злість в очах силовиків. Проте збоку майданівців, чоловіки, жінки і навіть підлітки не скиглять, а працюють щобвитримати натиск беркуту, який попри очікування, не зник під ранок мов нечистасила, як про це жартували вночі. Тим не менше – Майдан тримає оборону. Майдан,який є символом протистояння. Символ виборювання українцями права на життя беззлочинців. 

Янукович висловив думку, щоопозиціонери повинні НЕГАЙНО відмежуватися від радикалів (а словами Захарченка– терористів). Чи хтось захворів? Як може так статися, щоб від людей, які йдутьна смерть заради України, не очікуючи посад або нагороди, відмовилися? Чи то несправжнє та ганебне не розуміння ситуації, яка крокує та розгортається вУкраїні?

Закликаю всіх, незалежно від вірисповідання, звернутися до Господа, з колінним проханням врятувати Україну.

ТРИМАЙТЕСЬ! 

США та Європа:

Не дивлячись на те, що діловийВашингтон вже вечеряє в цю хвилину, реакції на події в Києві нема. І цевикликає не стільки подив, скільки відчуття, що вони не помічають війни, якапочалася в Україні. Ті хто реально міг би вплинути на події в Україні –мовчать, хоча найкоротша історична ретроспектива дає приклади самої жвавоїреакції: що США, що Європи на конфлікти в Північній Африці, Балканах,Південно-Західній Азії…

Спроба скликати термінове засідання Європарламенту задля того, щоб «…надати кваліфіковану допомогу Україні щодо конституційної реформи» - щонайменшевиглядає як цинізм. Так, на мій погляд Європа таки не зрозуміла, щоУкраїна грає надважливу роль в майбутньому не тільки Росії, але й самої Європи.Вони так і не зрозуміли, що наслідки кризи в Україні можуть бути катастрофічніне тільки для нашої держави, але й Україна може перетворитися на казаннестабільності всього Європейського континенту. 

Санкції і заяви, промови і обмеження, рішення Ради Безпеки ООН івідкликання посольств – те, чого можна було б очікувати від США та Європи. Протенічого нема. Реакція - на рівні «лінивої відписки впродовж сніданку». Тож меніприкро за тих мовчазних політиків, які звикли мислити не категоріямигеополітичної безпеки, а бачать лише власні короткострокові інтереси. 

ДОПОМОЖІТЬ УКРАЇНІ! БЛАГАЮ! НЕЗАПІЗНІТЬСЯ!

Останні записи