Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.07.2017, 16:56

Співпраця міської влади та городян – секрет секрет успіху Вінниці

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні Вінниця стабільно розвивається і нині по праву вважається дійсно європейським містом. Про це свідчить той факт, що місто вже кілька років поспіль входить у ТОП найкомфортніших для проживання міст України. Все це стало можливим завдяки злагодженій

Сьогодні Вінницястабільно розвивається і нині по праву вважається дійсно європейським містом.Про це свідчить той факт, що місто вже кілька років поспіль входить у ТОПнайкомфортніших для проживання міст України. Все це стало можливим завдякизлагодженій роботі міськвиконкому, депутатського корпусу та підтримки городян.

У Вінниціпостійно проводяться роботи з благоустрою – ремонтуються дороги, створюютьсянові зони відпочинку для містян, тривають активні роботи з асфальтуванняприватного сектору, налагоджено роботу міського транспорту та створюютьсякомфортні умови для велолюбителів.  Окрімтого, в рамках місцевих програм проводяться ремонти у школах та дитячихсадочках. Впорядковуються прибудинкові території у «спальних» районах міста, удворах облаштовуються місця для паркування та дитячі майданчики – все це наумовах співфінансування. Більшу частину грошей на такі роботи виділяють саме зміського бюджету. Мені, як депутату міської ради, особливо приємно голосуватиза такі питання порядку денного. Я добре розумію, що ці гроші будуть витраченіна благо городян.

Як і в будь якійроботі, окрім досягнень, є і проблемні питання, що потребують ретельної увагита вирішення. Одним з таких залишається працевлаштування. Створення новихробочих місць з гідним рівнем оплати дозволить не лише вирішитисоціально-побутові проблеми окремих городян, але й збільшити надходження добюджету.

Сьогодні нашадержава переживає непрості часи, проте ми робимо все можливе, щоб Українарозвивалась, а рівень життя покращувався. Один з напрямків такої роботи –залучення інвесторів. Саме інвестори, в тому числі і закордонні, дозволяютьстворювати нові конкурентоспроможні підприємства з гідним рівнем заробітноїплати. Незабаром у Вінниці розпочне свою роботу новий завод, на якому будепрацевлаштовано 2500 вінничан. Наразі міський центр зайнятості вже розпочавпошук 500 працівників, які проходитимуть навчання впродовж двох місяців.Завдяки злагодженій роботі міської та обласної влади містяни отримаютьможливість отримувати конкурентну заробітну плату. Також робота новогопідприємства дозволить збільшити надходження до бюджету, що сприятиме розвиткунаявної та покращення існуючої інфраструктури.

Підсумовуючи всевищенаведене, хочу наголосити, що впровадження міською владою заходів позалученню інвестицій, розвитку інфраструктури та покращенню рівня життя городянтриватиме і надалі. Адже наша головна мета – це успішне, процвітаюче місто, якез року в рік повинно демонструвати все нові і нові досягнення.

Останні записи