Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.12.2015, 15:56

Укрпошта вдосконалила технологію обробки і вручення відправлень

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Останнім часом почастішали випадки, коли поштові відправлення, що зараз надходять в Україну, не мають повної інформації про отримувача, зокрема вказана тільки адреса.

Останнім часом почастішаливипадки, коли поштові відправлення, що зараз надходять в Україну, не маютьповної інформації про отримувача, зокрема вказана тільки адреса. Такаінформація вважається не повною, адже відсутнє ім’я, прізвище адресата.Переважна більшість таких відправлень йдуть з Китаю.

Відповідно до поштовихтехнологічних норм Укрпошта повинна повертати такі відправлення назадвідправнику. Однак нам дуже важливо, щоб споживачі були задоволені послугамиУкрпошти. Тому, йдучи назустріч клієнтам, ми вдосконалилитехнологію обробки і вручення відправлень з неповною інформацією про адресата.

Враховуючи всі ризики, булоприйнято рішення все ж таки доставляти міжнародні поштові відправленняадресатам з неповними адресними реквізитами при наявності в них контактногономеру телефону одержувача, що дозволяє оператору зв'язатися з адресатом тауточнити актуальність очікування ним конкретного відправлення.

Відтепер при надходженнівідправлення з неповною інформацією Укрпошта відправляє повідомленняпотенційному отримувачу на адресу, що зазначена на конверті, бандеролі чипосилці. За наявністю контактного номера телефону оператор зв’язується задресатом та уточнює актуальність очікування ним конкретного відправлення.Потім адресат отримує поштове відправлення з пред’явленням паспортних даних(або посвідчення водія) та оформленням відповідних документів.

Ми повинні бути впевнені, щодоставляємо листи, бандеролі, дрібні пакети та посилки точно за адресою.Враховуючи, що кожного дня Укрпошта пересилає мільйони відправлень, всі вонимають бути вручені вчасно та безпомилково.

Прийняті поправки втехнологічні норми позитивно вплинули на рівень схоронності відправлень ташвидкість їх доставки. Також це підтверджується зменшенням кількості зверненьклієнтів щодо розшуку відправлень.

Останні записи