Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.12.2015, 16:31

Укрпошта розширила мережу, стала ближчою майже для 200 тисяч клієнтів

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

В Україні стабільну роботу поштового зв’язку забезпечують близько 12 тис. відділень Укрпошти, які розташовані і в мегаполісах, і в селах.

В Україні стабільну роботупоштового зв’язку забезпечують близько 12 тис. відділень Укрпошти, якірозташовані і в мегаполісах, і в селах.

Зважаючи на потреби населення,в поточному році Укрпошта відкрила 32 відділення поштового зв’язку, з них 16 умістах, 4 в селах, 12 – пересувні.

В середньому одне міськевідділення Укрпошти надає поштові послуги 9557 українцям, сільське відділенняпрацює для 1670 осіб. В тих населених пунктах, де кількість населення не євеликою, працюють пересувні поштові відділення – вони розраховані на охопленнядо 8 сіл, або близько 15 тис. осіб. Таким чином, Укрпошта розширила мережу тастала ближчою майже для 200 тис. клієнтів.

Для більш комфортногокористування послугами пошти та для забезпечення гідних умов праці протягомроку поточний ремонт було виконано в 306 відділеннях поштового зв’язку(найбільше - у Київській, Донецькій та Харківській областях). До кінця рокувідкриють ще 11 відділень поштового зв’язку, в яких проводились ремонтніроботи. Окрім того, капітальні ремонти виконуються у 60 відділеннях.

На тимчасово окупованихтериторіях Укрпошта відновлює роботу відділень поштового зв’язку. Незважаючи навсі складнощі, які на своєму шляху долають поштарі Донеччини та Луганщини,кореспонденцію та посилки в цих регіонах отримують вчасно, а послуги надаютьмаксимально якісно.

Національний оператор поштовогозв’язку у своїй роботі орієнтується на зручність клієнтів та надає повнийспектр послуг у своїх відділеннях – окрім пересилання відправлень, користувачіпослугами мають можливість оплатити комунальні послуги, здійснити перекази,придбати товари першої необхідності. Здійснити це стає легше, оскількивідділення Укрпошти розташовані максимально доступно для українців.

Однією з унікальних послуг, яківигідно вирізняють Укрпошту, є пересувні відділення поштового зв’язку –автомобілі, які обладнані усім необхідним, що містить в собі стаціонарнепоштове відділення.

 

 

 

 

Останні записи