Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.12.2015, 13:47

Укрпошта зміцнює свої ринкові позиції

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні Укрпошта – найбільша поштова та логістична компанія України, яка має найширший спектр послуг і мереж.

Сьогодні Укрпошта – найбільшапоштова та логістична компанія України, яка має найширший спектр послуг імереж.

Вже скоро на Укрпоштівідбудуться якісні зміни. Реалізація розробленої на підприємстві стратегіїрозвитку дозволить Укрпошті адаптуватися до ХХІ століття та ще більше зміцнитисвої ринкові позиції. В першу чергу, ми вдосконалюватимемо якістьобслуговування клієнтів, швидкість обробки і доставки відправлень тавпровадження нових послуг.

Основною місією Укрпошти єнадання споживачам високоякісних послуг поштового зв’язку, фінансових та іншихзагальнодоступних послуг.

У цьому році Укрпоштою вже запроваджено низку нових сервісів та послуг, зокрема завдякипідписаній угоді з Поштою Китаю скорочено строки доставки є-пакетів з товарамиз китайських інтернет-магазинів до 7-10 днів з моменту замовлення, на відмінувід трьох тижнів, як раніше.

Особливу прихильність середукраїнців завоювала послуга з обміну міжнародних згрупованих відправлень«Консигнація». З моменту її запровадження Укрпоштою спільно з Естонською поштоюу липні, вже близько клієнтів отримали свої замовлення з Естонії. Такожпідприємство здійснює обмін відправленнями «Консигнація» (вхідними в Україну) зпризначеними поштовими операторами Словаччини, Чехії, Німеччини. Наразі напідписанні знаходиться договір з Поштою Казахстану про обмін згрупованимипоштовими відправленнями «консигнація» як вхідними, так і вихідними, міжУкраїною та Казахстаном.

Найактивніший поштовий обмінпоштовими відправленнями здійснюється із США, Ізраїлем, Німеччиною,Великобританією. Китаєм, Сінгапуром та Нідерландами.

Завдяки злагодженій роботівсього колективу Укрпошти, підприємство продовжує стабільно поповнюватидержавну скарбницю, вчасно сплачуючи податки до бюджету. Загалом за січень-жовтень2015 року підприємством сплачено до бюджетів усіх рівнів 1010 млн. грн.,податків.

 

Останні записи