Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.11.2015, 13:21

Укрпошта продовжує набирати обертів на міжнародному рівні

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта розширює горизонти своєї діяльності та пропонує споживачам послугу з обміну згрупованими міжнародними відправленнями «Консигнація».

Укрпошта розширює горизонтисвоєї діяльності та пропонує споживачам послугу з обміну згрупованимиміжнародними відправленнями «Консигнація».

Ми надали можливість всімукраїнцям безпечно, зручно та доступно замовляти товари з інтернет-магазинів.Укрпошта виступає надійним посередником між продавцями онлайн-магазинів іукраїнськими споживачами, забезпечуючи вчасну доставку у будь-яку точку країни.Постійне зростання кількості замовлень свідчить, що для українців ця послуга єактуальною.

Консигнація – економічновигідна послуга для доставки посилок з Європи. Надання цієї послуги дозволяєшвидко отримувати замовлення з інтернет - магазину через поштові службикраїни-відправника та одержувача.

Укрпошта почала співпрацювати,пропонуючи споживачам послугу «Консигнація» з Німеччиною, Чехією, СловацькоюРеспублікою та Естонією. З моменту запровадження Укрпоштою спільно з Естонськоюпоштою послуги з обміну міжнародними згрупованими відправленнями з липня цьогороку вже близько 150 тис. клієнтів отримали свої замовлення.

Наразі на етапі підписаннязнаходиться договір з Поштою Казахстану про обмін згрупованими поштовимивідправленнями «консигнація», як вхідними, так і вихідними, між Україною таКазахстаном. Це дозволить зручно та вигідно робити покупки в онлайн - магазинах.

Останні записи