Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.07.2015, 12:57

В Укрпошті створюється нова корпоративна культура обслуговування

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні в Укрпошті створюється якісно нова корпоративна культура обслуговування. Вона акумулює не тільки доброзичливе ставлення до клієнтів, а й швидке і професійне виконання обов’язків. Для нас важливо, аби наші споживачі були максимально задоволені.

Сьогодні в Укрпошті створюєтьсяякісно нова корпоративна культура обслуговування. Вона акумулює не тількидоброзичливе ставлення до клієнтів, а й швидке і професійне виконанняобов’язків. Для нас важливо, аби наші споживачі були максимально задоволені.

Щодня Укрпошта надає послугипоштового зв’язку мільйонам українців. Це означає, що кожну секунду нашіпрацівники ведуть діалог з людьми.

Як керівник національногооператора поштового зв’язку, я прагну, аби обслуговування в Укрпоштіасоціювалося у всіх з доброзичливістю та толерантністю.

З багатотисячного колективуУкрпошти, саме листоноші й оператори презентують Укрпошту, і дуже важливо, щобвони були максимально ввічливими та коректними зі споживачами. Тому вони маютьудосконалювати свої комунікативні навички, виробляти звичку шанобливогоспілкування з клієнтами. Їх позитивний настрій, доброзичливість, терпіння іувага по відношенню до споживачів послуг поштового зв’язку мають стати«візитівкою» Укрпошти.

Наша команда постійно працюєнад підвищенням якості обслуговування клієнтів. Поліпшення якості сервісу увідділеннях поштового зв’язку означає підвищення конкурентоспроможності послуг,що надаються, впливає на формування і зміцнення позитивного іміджупідприємства.

Для нас дуже важливо матизворотній зв’язок з нашими споживачами. Для цього ми використовуємо кількаканалів надходження інформації, зокрема із соціальних мереж, контакт-центру(гаряча лінія), відділу звернення громадян. Зі споживачами ми ведемо постійнийдіалог та оперативно реагуємо на конфліктні ситуації.

Якщо у вас виникла конфліктнаситуація з працівником Укрпошти або ви маєте запитання про своє відправлення чипро якусь послугу, то ми радо вам допоможемо. Для цього вам необхідно лишенаписати на нашу сторінку у Facebook або зателефонувати на гарячу лінію (044)32 32 099. Всі ваші запитання, прохання та звернення будуть розглянуті та віндивідуальному порядку вирішені.

Впевнений, що завдяки співпраціз нашими клієнтами, оперативному реагуванню на всі зауваження та пропозиції,Укрпошта найближчими роками стане еталоном з надання послуг поштового зв’язку.

 

 

Останні записи