Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.07.2015, 13:07

Укрпошта передала дітям 20 ящиків гуманітарної допомоги

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

У сьогоднішніх непростих умовах, в яких опинилася наша держава, особливої уваги потребують діти, чиї батьки загинули, захищаючи рідну землю.

У сьогоднішніх непростихумовах, в яких опинилася наша держава, особливої уваги потребують діти, чиїбатьки загинули, захищаючи рідну землю.

Допомагати дітям, якізалишились без батьківської опіки, – справа кожного з нас, адже чужих дітей небуває.

Нещодавно Укрпошта долучиласяна правах партнера до благодійного проекту «Сонячні листи», метою якого єпідтримка дітей, які втратили батьків під час війни на сході України.

Так, колектив Південногопоштамту Київської міської дирекції Укрпошти передав волонтерам проекту«Сонячні листи» більше 20 ящиків гуманітарної допомоги зібраної в рамкахвсеукраїнської акції «Збери кошик для дітей сиріт».

 Волонтери проекту «Сонячні листи», щоопікуються дітьми, які втратили батьків у зоні проведення АТО (або чиї батькизазнали поранень), доставлять цей вантаж саме тим малюкам, яким сьогодніособливо не вистачає уваги та підтримки. Волонтери проекту також опікуютьсядітьми з багатодітних і малозабезпечених родин.

 Серед речей, зібраних для малечі, чималочудових подарунків: це і дитячі книжки та іграшки, і різноманітні набори длятворчості та розвиваючі ігри – чимало з них зовсім нові або збереглися вхорошому стані. Скоро минуть літні канікули і почнеться навчальний рік, тожособливо актуальним стане нове канцелярське приладдя – олівці, фломастерами,фарбами і зошитами.

Я щиро вдячний усім, хтодолучився до нашої спільної благородної справи.

 

Останні записи