Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.07.2015, 11:20

Укрпошта зробила наступний крок до зменшення витрат

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

На сьогодні стратегічним завдання Укрпошти є вдосконалення логістичної мережі з обов’язковим врахуванням наявних обсягів пошти та преси. При цьому, ми маємо доставляти відправлення не тільки швидше, а й дешевше.

На сьогодні стратегічнимзавдання Укрпошти є вдосконалення логістичної мережі з обов’язковим врахуваннямнаявних обсягів пошти та преси. При цьому, ми маємо доставляти відправлення нетільки швидше, а й дешевше.

Вирішувати цю амбітну задачукоманда фахівців Укрпошти почала вже на початку 2015 року. Ми оптимізувалилогістичну мережу внутрішніх та магістральних поштових перевезень. Економічнийефект для підприємства склав близько 10 млн. грн.

Дбаючи про швидкість танадійність доставки споживачам пошти та періодичних друкованих видань, а такожз метою економії витрат на утримання мережі перевезень, Укрпошта і даліпродовжує оптимізацію логістичної мережі магістральних поштових перевезень.

Сьогодні ми зробили наступнийкрок до зменшення витрат та плануємо вже у ІІ півріччі зменшити пробігмагістральних автомобілів майже на 300 тис. км, що дозволить зекономити ще 3,5млн. грн.

З 1 липня національний операторпоштового зв’язку доставляє пошту між деякими регіонами в середньому швидше на1 добу. Цього вдалося досягти за рахунок змін в логістичній мережі підприємствата розширення можливостей деяких філіалів як транзитних центрів.

Переслати пріоритетні поштовівідправлення, відправлення з сервісом «Кур’єрська доставка», а такожвідправлення «Прискорена пошта» відтепер буде можливо на добу раніше занаступними напрямами:

Житомир – Івано-Франківськ –Житомир;

Житомир – Тернопіль;

Вінниця – Івано-Франківськ;

Хмельницький –Івано-Франківськ;

Львів – Житомир – Київ;

Тернопіль – Житомир – Київ;

Вінниця – Київ;

Херсон – Миколаїв – Київ;

Вінниця – Рівне – Луцьк.

 Разом з тим, жителі м. Одеса теж відчуютьпокращення в частині доставки їхніх пересилань. Так, вся пошта та пресавідтепер до Південної Пальміри надходитиме на 1 год. раніше.

Таким чином, Укрпошта зробиланаступний крок до зменшення витрат та планує вже у ІІ півріччі зменшити пробігмагістральних автомобілів майже на 300 тис. км, що дозволить зекономити ще 3,5млн. грн.

 

Останні записи