Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.06.2015, 10:51

Спектр послуг, які надає Укрпошта, налічує понад 50 видів

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Основна мета Укрпошти – підвищення якості обслуговування наших споживачів. Ми прагнемо відповідати сучасним вимогам та очікуванням наших клієнтів.

Основна мета Укрпошти –підвищення якості обслуговування наших споживачів.  Ми прагнемо відповідати сучасним вимогам таочікуванням наших клієнтів.

На сьогоднішній день спектрпослуг, які надає Укрпошта, налічує понад 50 видів.

Крім того, національнийоператор поштового зв’язку активно впроваджує нові послуги та сервіси.

Зокрема, з червня Укрпоштоюрозпочато впровадження нової послуги «Прискорена пошта».

Відтепер відправленнядоставлятимуться адресату в цей же день, за умови, якщо вони прийняті длядоставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12 год.

Відправник може адресувативідправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділенняпоштового зв’язку (по принципу складу). У вартість вже закладено доставкувідправлень кур’єром до поштового відділення та вручення адресату.

 Крім того, прискорено доставку товарівe-commerce з Китаю. Е-пакети – посилки з товарами електронної комерції (до 2кг), придбаними на китайських торгових майданчиках «AliExpress», «Taobao»,«Tmall» та китайському підрозділі «eBay» надходитимуть до українськихспоживачів тепер за 7-10 днів з моменту замовлення.

Для більшої зручностіспоживачів кардинально змінено рівень надання послуги «Кур’єрська доставка»,запроваджено приймання платежів з торговельною виручкою, послуги з видачіготівкових коштів власникам платіжних карток та їх поповнення черезPOS-термінали.

Клієнт – це той, заради когопрацює Укрпошта. І це без перебільшення стосується кожного споживача послугнаціонального оператора поштового зв’язку. Адже без наших клієнтів діяльністьпідприємства втратить будь-який сенс.

Кожного споживача українськіпоштовики завжди раді бачити серед постійних клієнтів Укрпошти, і щоднябагатотисячний колектив українських поштовиків працює для саме вас.

 

 

Останні записи