Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.06.2015, 13:15

Укрпошта уклала з Литвою угоду

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Впродовж багатьох років Укрпошта надає послуги з обробки і доставки міжнародних згрупованих посилок та міжнародної згрупованої письмової кореспонденції «Консигнація». Національний оператор поштового зв’язку України співпрацює з іноземними поштовими службам

Впродовж багатьох роківУкрпошта надає послуги з обробки і доставки міжнародних згрупованих посилок таміжнародної згрупованої письмової кореспонденції «Консигнація». Національнийоператор поштового зв’язку України співпрацює з іноземними поштовими службамиСловацької Республіки, Чехії та Німеччини.

А нещодавно угоду з обмінуміжнародними згрупованими поштовими відправленнями «Консигнація» було укладеноі з Литвою.

Сьогодні це є дужеперспективним напрямом діяльності національного оператора поштового зв’язку.

Послуга «Консигнація»здійснюється між призначеними поштовими операторами країн-членів Всесвітньогопоштового союзу і передбачає пересилання міжнародних поштових відправлень,вкладеннями яких є товари, замовлені громадянами України за каталогамизарубіжних компаній або через інтернет-магазини. Такі відправлення адресованірізним одержувачам в Україні, але згруповані одним відправником.

Завдяки цьому для українцівзначно розширюються можливості під час замовлення імпортних товарів черезєвропейські інтернет-магазини та каталоги. А представники  європейського бізнесу мають змогу отриматиспрощений доступ до українського ринку.

Фірми-відправники із зарубіжнихкраїн зможуть здійснювати свою діяльність на українському ринку ізвикористанням мережі Укрпошти для доставки замовлених товарів українськимадресатам у найвіддаленіші куточки.

 Митним законодавством України передбачається,що товари (крім підакцизних), які пересилаються до України в міжнароднихпоштових відправленнях від одного відправника на адресу одного одержувача, неоподатковуються митними платежами, за умови, якщо сумарна вартість вкладення неперевищує еквівалент 150 євро.

 Укрпошта пропонує чіткийтрекінг всіх відправлень в режимі «он-лайн» та доставку в будь-яке з близько 12тис. поштових відділень по всій Україні або, за бажанням клієнта, кур’єрськудоставку до дверей одержувача.

Останні записи