Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.06.2015, 13:52

Завдяки послузі «Прискорена пошта» можна відправити та отримати пошту

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Впроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень «Прискорена пошта», яка реалізовуються з червня цього року, Укрпошта зробила великий крок назустріч клієнту.

Впроваджуючи нову послугу зпересилання відправлень «Прискорена пошта», яка реалізовуються з червня цьогороку, Укрпошта зробила великий крок назустріч клієнту.

Завдяки перегляду технологічнихпроцесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень, нам вдалосязначно скоротити строки пересилання пошти.

Відправлення «Прискорена пошта»доставляються адресату в цей же день, за умови, якщо вони прийняті для доставкив межах міста або надійшли з інших міст до 12 год. Відправник може адресувативідправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділенняпоштового зв’язку (по принципу складу). В обох випадках буде забезпеченонайкоротші строки пересилання.

Разом зі швидкими термінамидоставки ми пропонуємо нашим клієнтам досить лояльну тарифну політику, яка єдоступною для більшості населення України.

Скориставшись новою послугоювід Укрпошти, клієнти можуть застрахувати вкладення своїх відправлень, а такожвідстежити шлях їх проходження на всіх етапах пересилання. Нова послугапередбачає спрощену процедуру приймання та вручення відправлення.

Послуга «Прискорена пошта» єдоступною в будь-якому обласному центрі України та м. Києві. Надіслативідправлення можна як у поштових відділеннях, з переліком яких можнаознайомитись на сайті Укрпошти, так і викликавши кур’єра додому.

Якісно новий рівень доставкипошти та розумне співвідношення ціни, швидкості доставки і безпеки пересиланнявідправлень «Прискорена пошта» дозволить Укрпошті гідно конкурувати з іншимиприватними установами.

 

Останні записи