Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.06.2015, 14:08

З метою зменшення антиукраїнського впливу на населення Донбасу

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

З метою зменшення антиукраїнського впливу на населення Сходу України з боку російських засобів масової інформації, Укрпошта спільно з Генеральним штабом Збройних сил України 9 червня передали волонтерському фонду «Мир і Ко» другу партію періодичних друкова

З метою зменшенняантиукраїнського впливу на населення Сходу України з боку російських засобівмасової інформації, Укрпошта спільно з Генеральним штабом Збройних сил України9 червня передали волонтерському фонду «Мир і Ко» другу партію періодичнихдрукованих видань для безкоштовного розповсюдження серед мешканців регіону.

Всього - 15 палетів, а  це майже 5 тонн загальнодержавних видань.

Газети та журнали, середяких  «Голос України», «Урядовий кур’єр»,«Україна молода» та багато інших друкованих видань, будуть доставлені Укрпоштоюв зону проведення АТО та роздаватимуться серед військових та мирного населення.

Ми щиро вдячні всім редакціямукраїнських засобів масової інформації, які швидко відгукнулися та погодилипитання передачі Укрпоштою газет та журналів на Донбас.

Укрпошта постійно співпрацює зГенеральним штабом Збройних Сил України і разом ми робимодобру справу. Сподіваємось, що військові відчувають нашу підтримку.

Першу партію друкованихперіодичних видань для населення та військових сходу країни Укрпошта передалаволонтерському фонду «Мир і Ко» ще 24 квітня. Тоді також було підготовленомайже 5 тонн періодики.

Крім того, щороку по всійУкраїні Укрпошта здійснює розповсюдження періодичних видань за передплатою тавроздріб понад 700 млн. примірників видань (10 тис. найменувань). Доставляютьсядруковані видання до кожного з майже 30 тис. населених пунктів завдякирозгалуженій мережі – 11,4 тис. поштових відділень, більше 9 тис. з якихрозташовані в сільській місцевості.

 

Останні записи