Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.05.2015, 11:15

Укрпошта представила план стратегічних ініціатив

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Останнім часом Укрпошті вдалося зробити значні кроки вперед – це і запровадження антикорупційних та антикризових заходів, оптимізація логістичних, технологічних, управлінських процесів, проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі, розширення співпраці з

Останнім часом Укрпошті вдалосязробити значні кроки вперед – це і запровадження антикорупційних таантикризових заходів, оптимізація логістичних, технологічних, управлінськихпроцесів, проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі, розширення співпраці зпоштовими службами іноземних країн, скорочення витрат на нарощування доходівдержпідприємства.

Однак залишаються ще питання,які потребують якісного вирішення. Серед них - застарілий автотранспорт танедостача автоматизованих робочих місць, адже протягом кількох останніх роківнова техніка практично не закуповувалася. В деяких сільських місцевостях єпоштові відділення, в яких і досі немає комп’ютера та касового апарата.

З метою налагодити співпрацю уцьому напрямку з Міністерством інфраструктури, на засіданні Ради директорів вУкрпошті, яке відбулося 26 травня, був представлений План стратегічнихініціатив, у рамках якого започатковано роботу з енергозбереження та оновленняавтопарку на підприємстві, відшуковуються можливості автоматизації 7 тисячробочих місць у поштових відділеннях.

Також обговорювалися заходищодо діяльності підприємства в умовах імплементації Директиви 97/67/ЄС проспільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення їхякості.  У рамках підготовки підприємствадо корпоратизації триває робота з упорядкування нерухомого майна. Крім того, назасіданні Ради директорів значну увагу було приділено проблемним питанням діяльностіфіліалів, проаналізовано причини та можливі шляхи їх вирішення. Розглянутоконкретні аспекти реалізації плану реформування Укрпошти.

Варто зазначити, що міністрінфраструктури України Андрій Пивоварський, який брав участь в засіданні радидиректорів, висловив підтримку ініціативам і проектам Укрпошти  та запевнив, що підтримка Міністерствомінфраструктури державного поштового підприємства поглиблюватиметься на всіхрівнях.

 

Останні записи