Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.05.2015, 15:25

Задля попередження ДТП в Укрпошті проводиться профілактична робота

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Нині в Укрпошті автомобільний транспорт займає пріоритетне місце в логістиці підприємства. Для Укрпошти як підприємства, що має у своєму підпорядкуванні більше 3,5 тис. автомобілів, запобігання нещасним випадкам на дорозі є дуже актуальним напрямом роботи.

Нині в Укрпошті автомобільнийтранспорт займає пріоритетне місце в логістиці підприємства. Для Укрпошти якпідприємства, що має у своєму підпорядкуванні більше 3,5 тис. автомобілів,запобігання нещасним випадкам на дорозі є дуже актуальним напрямом роботи.

Кожного дня автомобілі ізнаписом «Пошта» курсують по всім дорогам України. При цьому, за добу вонипроїжджають близько 360 тис. км.

Задля попередження ДТП вУкрпошті постійно проводиться профілактична та виховна робота з водіямирегіональних дирекцій.

Так, з початку року длязабезпечення безпеки дорожнього руху на відомчому транспорті та безперебійногоперевезення поштових відправлень в дирекціях УДППЗ «Укрпошта» профільнимифахівцями проведено низку попереджувальних заходів. Зокрема, організовано тапроведено «Дні безпеки», «Тижні безпеки», «Планові та позапланові інструктажі».Окрему увагу приділяють додатковому вивченню водіями різних розділів Правилдорожнього руху «ПДР» України та, звісно, фізичному стану водії.

Окрім того, постійнопроводиться навчання водіїв усіх категорій щодо знань законодавчих танормативно-правових документів (Закону України «Про дорожній рух»), лінійнийконтроль виконання водіями відомчого транспорту вимог зазначених документів.

Особливу увагу на підприємствіприділяють технічному стану автомобілів та сезонній готовності до безпечногопересування дорогами України. Зокрема, контролюється рівень зношеності гуми,працездатність всіх вузлів та агрегатів ходової частини, діагностується роботадвигунів і паливних систем тощо.

Ми добре розуміємо, що відзлагодженості роботи наших водіїв напряму залежить якість обслуговуванняспоживачів та швидкість доставки пошти. Тому ми постійно контролюємо ситуаціюта оперативно реагуємо у разі потреби. Разом з тим, хочу додати, що в рамкахреформування підприємства закупівля нового поштового автотранспорту є впріоритеті. Я впевнений, що вже у найближчому майбутньому ми будемо доставлятипошту ще швидше.

 

Останні записи