Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.05.2015, 13:06

Укрпошта пропонує нові можливості в отриманні послуг поштового зв’язку

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Для підвищення якості обслуговування юридичних осіб Укрпошта пропонує нові можливості в отриманні послуг поштового зв’язку.

Для підвищення якостіобслуговування юридичних осіб Укрпошта пропонує нові можливості в отриманніпослуг поштового зв’язку.

Відтепер прості тарекомендовані листи, картки та бандеролі, повідомлення про надходженнязвичайних і цінних посилок, рекомендовані повідомлення про вручення поштовихвідправлень та періодичні друковані видання можуть бути доставлені:

- за юридичною адресою до визначених абонентськихпоштових скриньок;

- до абонементної поштової скриньки визначеногооб’єкта поштового зв’язку;

- до вашого робочого місця особисто в руки;

- додатковим сервісом «Кур’єрська доставка».

Завдяки нововведенням сталоможливо узгодити день і годину доставки відправлення та періодики, що дозволитьотримувати пошту в зручний час.

Крім того, про надходженняпоштових відправлень Укрпошта інформуватиме через повідомлення на електроннупошту або SMS-повідомленням.

Дляпокращення якості обслуговування юридичні особи повинні підписати угоду.

Укрпошта і надалі докладатимезусиль, аби співпраця з клієнтами ставала більш ефективною, вигідною таекономічно привабливою, а обслуговування - більш якісним.

Останні записи