Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.05.2015, 12:39

Укрпошта запровадила цілодобову та подовжену роботу деяких відділень

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

З метою надання якісніших та доступніших послуг поштового зв’язку Укрпошта запровадила цілодобову та подовжену роботу деяких поштових відділень.

З метою надання якісніших тадоступніших послуг поштового зв’язку Укрпошта запровадила цілодобову таподовжену роботу деяких поштових відділень.

Задля комфорту споживачів з 1 травняв кожному обласному центрі працює одне відділення поштового зв’язку зцілодобовим або подовженим режимом роботи (крім Донецької та Луганськоїобластей).

Завдяки цьому,  громадянам не потрібно турбуватися питанням«встигнути до закриття поштового відділення», аби відправити або отриматиреєстровані поштові відправлення (лист, бандероль чи посилку).

Подовжений режим роботивідділень передбачає роботу з понеділка по п’ятницю до 21.00, а деякихвідділень по Україні до 22.00 год., а також роботу у суботу та неділю. З новимрежимом роботи відділень клієнти самі обирають, коли їм завітати на пошту.

Віднині відправити листа абопосилку можна на адресу відділення, яке працює у цілодобовому або подовженомурежимі, «до запитання», а одержувач вже самостійно забере відправлення узручний для нього час. Для цього відправник має обов’язково вказати телефонодержувача для інформування про надходження посилки на його ім’я, а такожадресу відділення, яке працює за новим графіком роботи.

Оновлений режим роботи поштовихвідділень сприятиме максимальній доступності для споживачів послуг поштовогозв’язку. Дана інновація дозволить скоротити терміни пересилання пошти тавстановити оптимальні режими роботи відділень.

У разі вдалого впровадженнянововведення ми будемо збільшувати мережу подібних відділень по всій Україні,аби стати ще ближчими та зручнішими для наших клієнтів.

Останні записи