Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.05.2015, 11:30

Укрпошта впроваджує європейські стандарти обслуговування

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Для реалізації Плану імплементації Директиви 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення їх якості (який передбачає дотримання тарифних принципів та прозорості рахунків для надання універсальних поштових послуг

Для реалізації Плануімплементації Директиви 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішньогоринку поштових послуг та вдосконалення їх якості (який передбачає дотриманнятарифних принципів та прозорості рахунків для надання універсальних поштовихпослуг, встановлення стандартів якості для надання послуг, запровадженнясистеми постійного моніторингу та контролю за дотриманням цих стандартів) вУкрпошті спеціально створено Робочу групу якою розроблено Дорожню карту знаближення українського законодавства до права Європейського союзу у сферіпоштового зв’язку.

З метою обговорення проектуДорожньої карти 6 травня в Будинку зв’язку відбулася робоча зустріч зіноземними експертами в сфері поштового зв’язку.

Діяльність Робочої групи цілкомспрямована на здійснення комплексу заходів щодо розроблення Дорожньої карти знаближення законодавства України до права ЄС у сфері поштового зв’язку йпідготовки нової редакції Закону України «Про поштовий зв’язок».

Впровадження європейськихстандартів обслуговування надасть додаткову можливість як для економічного, такі технологічного розвитку підприємства.

Цієї весни делегація відукраїнського національного оператора поштового зв’язку Укрпошти представляланашу країну перед багатотисячними іноземними колегами на сесії ВПС у Швейцарії.

Представники Укрпошти разом зіноземними колегами обговорювали плани щодо модернізації поштового сектору,формування стратегії щодо підвищення якості надання поштових послуг, питаннярозвитку і оплати письмової кореспонденції та поштових посилок, узгоджувалинормативні положення.

Зважаючи на те, що Укрпоштадостойно презентувала Україну на міжнародному рівні як член Всесвітньогопоштового союзу, що наші фахівці за досить короткий проміжок часу зробиливеликий об’єм роботи, міжнародна спільнота готова надати Укрпоштіекспертів-практиків в сфері європейських поштових ринків, які допоможуть більшплідно працювати в даному напрямі.

Для нас дуже важливим є тойдосвід, який ми отримуємо від наших закордонних колег. Це дасть нашомупідприємству змогу розширити свої можливості та вийти на новий щабель розвитку.

Протягом  наступних двох місяців з експертами будеобговорено ряд питань стосовно нашої співпраці. Також необхідно буде підписатиМеморандум щодо спільної роботи у цьому напрямі.

 

Останні записи