Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.04.2015, 14:11

Укрпошта наростила свої доходи та зменшила витрати

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта цьогоріч значно наростила загальні показники своїх доходів. Так, за січень-березень доходи підприємства склали 1 200,6 млн. грн., що на 18,8% (190 млн. грн.) більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Укрпошта цьогоріч значнонаростила загальні показники своїх доходів. Так, за січень-березень доходипідприємства склали 1 200,6 млн. грн., що на 18,8% (190 млн. грн.) більше, ніжза аналогічний період минулого року.

Крім того, у 2015 році вдалосязменшити витрати на суму понад 100 млн. грн.

Це стало можливим завдякивжитим антикорупційним та антикризовим заходам, серед яких оптимізація логістичних,технологічних, управлінських процесів, економія коштів на обслуговуванні іпідтримці програмного забезпечення та на обслуговуванні GPS.

Хочеться подякувати прокуратуріта СБУ, які чітко реагують на ті проблемні питання, які у нас виникають. Завдякинашій спільній роботі, сьогодні витрати на зберігання бази даних підприємстваскоротилися з 17 млн. грн. в рік до 6,7 млн. грн.. Такої економії коштіввдалося досягти завдяки прозорим тендерам та викриттям корупційних складових.

Ми провели зміни магістральнихлогістичних маршрутів, що дало можливість економити 45 млн. грн. на рік, і цене відображається на якості роботи і термінах доставки друкованоїкореспонденції. Сьогодні ми і далі модернізуємо логістичні маршрути, якінайближчим часом заощадять підприємству істотну суму.

На нашому підприємстві дієзатверджена мною антикорупційна програма. Це великий документ, якийвідпрацьований зі службою безпеки «Укрпошти». Він несе в собі моментальнеухвалення рішення у разі можливих загроз створення корупційної схеми.

Для прикладу, раніше Укрпоштаплатила 57 тисяч гривень за резервне включення аварійного живлення при збоїсистеми. Коли ми почали розбиратися з IT відділом і службою безпекипідприємства про суть послуги, виявилося - це просто перезавантаження комп'ютера,яке проводиться натисканням однієї кнопки. З цим ми і боремося.

Таким чином можна з впевненістюсказати, що діяльність Укрпошти вдалося стабілізувати. Ми не лише втрималилідерські позиції на ринку поштових послуг, а й зробили важливі кроки вперед.

Укрпошта і надалі прагнерозвиватися «у ногу з часом», розширювати спектр своїх послуг, якісно будувативідносини з партерами. І для цього докладається максимум зусиль.

Останні записи