Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.04.2015, 14:01

Укрпошта прагне налагоджувати взаємовигідні відносини з партнерами

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта прагне якісно налагоджувати відносини з партнерами на засадах створення взаємовигідних умов, але кожна ініціатива сторін має впроваджуватися з урахуванням інтересів споживачів наших послуг, для яких ми працюємо.

Укрпошта прагне якісно налагоджувати відносини з партнерами на засадахстворення взаємовигідних умов, але кожна ініціатива сторін має впроваджуватисяз урахуванням інтересів споживачів наших послуг, для яких ми працюємо.

На переговорах ми завждинагадуємо про основне завдання бізнес-партнерства – допомогти один одномузаради вигоди споживача. Тому першою умовою, яку ми висуваємо нашимпартнерам-видавцям – це якнайкраще задоволення інтересів читачів, які маютьрегулярно та вчасно отримувати періодичні видання у свою поштову скриньку.

Наші партнери усвідомлюють, що миє ланками одного ланцюга. Чим менші тиражі – тим меншіприбутки видавців, тим збитковішою є доставка преси для Укрпошти, і навпаки. За такоїситуації не можна вирішувати власні проблеми за рахунок партнера, оскількивигоди не буде ні для кого.

В лютому Укрпоштою булозатверджено Порядок розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою.Це внутрішній документ підприємства, який був розроблений спільно фахівцямиУкрпошти за участю інших зацікавлених сторін. Порядок розроблявся з урахуваннямзмін, які відбулися на вітчизняному поштовому ринку за останні 10 років. Передпідписанням документ направлявся на погодження в Національну спілкужурналістів, а також до деяких видавців і редакцій.

Ми розуміємо, що деяких учасниківринку розповсюдження періодичних видань можуть не влаштовувати правила гри, якіпропонує Укрпошта.

Втім, ми є державнимпідприємством і маємо діяти виключно в рамках законодавства.

Новим Порядком чітко врегулюванніпитання співпраці видавців, розповсюджувачів і передплатників періодичних друкованих видань, визначено нормативнітерміни доставки періодики передплатникам та врегульовані механізми взаємодіїУкрпошти з видавцями.

При цьому ми намагаємося  враховувати інтереси наших партнерів і завждиготові до діалогу, аби створити рівні умови для розповсюджувачів періодики запередплатою та вивести діяльність видавців і розповсюджувачів преси у прозоренормативно-правове поле. 

Останні записи