Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.04.2015, 13:27

Укрпошта популяризує послуги з передплати періодичних видань

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта вживає заходів, спрямованих на популяризацію послуги з передплати періодики серед населення Укрпошта продовжує вживати заходів, спрямованих на популяризацію послуги з передплати періодики серед населення.

Укрпошта вживає заходів, спрямованих на популяризаціюпослуги з передплати  періодики середнаселення

Укрпошта продовжує вживати заходів, спрямованих напопуляризацію послуги з передплати періодики серед населення.

Це здійснюється через постійне проведення зустрічей таналагодження робочих контактів з представниками редакцій, Національної спілкижурналістів України, Українською асоціацією видавців, регіональної преси.

Так, протягом 2014–2015 рр., зважаючи на  складні процеси, які відбувалися в Україні й деструктивно впливали на вітчизняний ринок, ми провели низку зустрічей з учасниками поштовогоринку, серед яких були представники видавництв і редакцій періодичнихдрукованих видань. У нарадах брали участь представники Державного комітету телебачення і радіомовлення України,Національної спілки журналістів, Української асоціації видавців періодичноїпреси, Громадської організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Журналістськаініціатива», Асоціації «Незалежні регіональні видавці України», ДП «Преса».

Під час передплатної кампанії на 2015 р. нами було проведенонизку всеукраїнських акцій, зокрема «День передплатника», благодійну акцію  «Подаруй дитині радість читання», «Оформипередплату захисникам вітчизни»,  якатриватиме до кінця поточного року ( всі бажаючі можуть передплатити  періодичні друковані видання, якідоставлятимуться нашим бійцям у військові частини).

Вагомим досягненням у взаємодії з партнерами є підписанняМеморандуму між Укрпоштою та Українською асоціацією видавців періодичної пресипро взаємодію в наданні послуги з розповсюдження періодичних друкованих виданьза передплатою.

Документ передбачає розробку плану заходів щодо підвищенняякості доставки преси передплатникам, налагодження системного діалогу згромадськістю шляхом розміщення інформації про послуги та сервіси Укрпошти насторінках газет і журналів. Це, в свою чергу, надасть змогу належним чиномінформувати населення та наших корпоративних клієнтів про нові продукти йсервіси, які пропонує Укрпошта на ринку, зокрема і про розповсюдженняперіодичних друкованих видань за передплатою.

Також Укрпоштою підписано Меморандум із Асоціацією«Незалежні регіональні видавці України» (АНРВУ), яка представляє Україну уВсесвітній газетній асоціації, і до якої входять майже сто друкованих видань,півсотні інтернет-проектів, низка типографій з багатьох міст України. Ще ріктому АНРВУ намагалася впливати на Укрпошту через Кабмін, тепер партнери знайшлипорозуміння і підтримку в прямому діалозі.

Останні записи