Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.04.2015, 10:30

Майбутнє Дніпропетровської філії Укрпошти

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні для мене вкрай важлива оптимізація роботи Укрпошти, підвищення якості надання послуг нашим клієнтам. З цією метою я вирішив здійснити ряд робочих поїздок Україною, аби оптимізувати роботу філій підприємства на місцях.

Сьогодні для мене вкрай важливаоптимізація роботи Укрпошти, підвищення якості надання послуг нашим клієнтам.  З цією  метою я вирішив здійснити ряд робочих поїздок Україною,аби оптимізувати роботу філій підприємства на місцях. Вже побував з робочимвізитом на Сході України, на Житомирщині, планую незабаром відвідати дирекціїУкрпошти по всім регіонах.

  8квітня відвідав з робочим візитом Дніпропетровськ.  Зустрівшись з колективом працівниківДніпропетровської дирекції, я презентував  стратегічні плани розвитку підприємства вподальшому.

Сьогодні розробляється проектПрограми стратегічного розвитку підприємства до 2020 р. Він включає в себеПрограму з енергозбереження, яка дозволить правильно оптимізувати використанняпаливно-енергетичних ресурсів у кожній дирекції залежно від регіону їїрозташування, Програму оптимізації комп’ютерної техніки та програмногозабезпечення, одним із стратегічно важливих пунктів якої є перехід нафіскальний сервер.

Також, хочу зазначити, що одниміз важливих напрямків роботи підприємства та її обласних філіалів є тісна взаємодіяз регіональними засобами масової інформації. Сьогодні Укрпоштою підписаноМеморандум з Асоціацією «Незалежні регіональні видавці України» про сумісну співпрацю.Обидві сторони зацікавлені у популяризації видань та збільшенні обсягів їхпродажу.

Особливу увагу сьогодні миприділяємо підвищенню рівня обслуговування споживачів, сьогодні ми такожпрацюємо над створенням комфортних умов для людей з фізичними вадами шляхомстворення пандусів або кнопок виклику працівника відділення зв’язку.

В Укрпошти є великі перспективи.Звичайно, лише спільними зусиллями ми досягнемо ефективного розвиткупідприємства. Головна запорука нашого успіху – це командна робота, згуртованістьколективу однодумців.

Останні записи