Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.04.2015, 13:30

Укрпошта підтримує проекти на підтримку захисників України

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Герої не вмирають! Вони залишаються у наших серцях вічно. Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку України завжди підтримує проекти, які показують силу та мужність наших героїв.

Герої не вмирають! Вонизалишаються у наших серцях вічно.

Укрпошта як національнийоператор поштового зв’язку України завжди підтримує проекти, які показують силута мужність наших героїв.

Так, у приміщенні Головпоштамтув Києві вчора, 6 квітня, відбулося урочисте відкриття фотовиставки «Повертайсяживим», автором якої є Центральний друкований орган Міністерства оброни Українигазета «Народна армія».

Фотовиставка присвяченавійськовослужбовцям в зоні проведення АТО.

На світлинах, авторами яких євійськові журналісти та фотографи газети «Народна армія» Олександр Клименко,Вадим Ковальов та Роман Туровець, відображені миттєвості буднів та подвигівнаших бійців в атмосфері гарячого Сходу.

Відвідати фотовиставку в Києвіможе кожен охочий до 16 квітня, завітавши за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик,22, Головпоштамт, велика операційна зала.

Далі фотовиставка почне подорожУкраїною, завітавши до Головпоштамтів найбільших міст.

У рамках фотовиставки«Повертайся живим» Укрпоштою також представлено серію художніх конвертів «Героям слава!», автором яких євідомий український художник Володимир Таран.

Укрпошта започаткувала серіюконвертів минулого року на честь учасників Антитерористичної операції, якимПрезидент України посмертно присвоїв почесне звання Героя України.

Перші чотири конверти,присвячені трагічно загиблим підполковнику Костянтину Могилко, полковникуТарасу Сенюку, генерал-майору Сергію Кульчицькому та старшому лейтенантуЄвгенію Зеленському, побачили світ на початку грудня 2014 р. У продовженнясерії, Укрпошта підготувала до випуску нові конверти, присвячені загиблим підчас виконання бойових завдань майору Сергію Кривоносову, майору ДмитруМайбороді, полковнику Олександру Аніщенко та Руслану Лужевському.

Детальнішеознайомитись з історією кожного конверту можна в останньому номері електронногожурналу Укрпошти «Філателія України».

 

Останні записи