Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.04.2015, 10:28

Як працює Укрпошта на Житомирщині

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Продовжуючи серію робочих поїздок Україною, днями я побував на Житомирщині.

Продовжуючи серію робочихпоїздок Україною, днями я побував на Житомирщині.

Хочу відзначити, що колективУкрпошти цього регіону працює на належному рівні. Під час поїздки я відвідаввиробничі підрозділи Житомирської дирекції, такі як:

- Цех перевезення пошти (тут нещодавно встановлені нові піролізні котли, щозабезпечують ефективну роботу котельні та значну економію коштів на оплатуенергоносіїв);

- Цех оброблення пошти, відділення поштового зв’язку Житомир-1 та Дільницюкур’єрської доставки.

 Під час свого візиту, зустрівся з колективом Житомирської дирекції,розповів про стратегічні плани підприємства на найближчий період. Крімтого,  підбили  підсумки щорічного обласного конкурсу названня «Краще відділення року» та «Кращий листоноша року».

Хочу зазначити, що сьогодні пріоритетом у роботі підприємства є підвищенняякості обслуговування клієнтів Укрпошти та покращення умов праці дляпоштовиків.  

Укрпошта має підтримувати репутацію надійного поштового оператора,котрий завжди крокує в ногу з часом. Для нас важливий не лише власний імідж, ай забезпечення гідних умов праці для наших працівників. Цю провідну лініюпідтримують і регіональні філії, з-поміж яких і Житомирська дирекція.

 Для забезпечення активної роботи з регіональними філіями, цьогомісяця я запланував низку робочих поїздок по регіонах України. Я маю на меті відвідати усі дирекції Укрпошти, абивдосконалити їхню діяльність, організувати виконання антикризових заходів,впровадити новітні технології і послуги та вдосконалити стратегію розвиткупідприємства. 

Останні записи