Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.04.2015, 11:12

Пріоритетом у роботі Укрпошти є підвищення якості обслуговування клієн

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні пріоритетом у роботі Укрпошти є підвищення якості обслуговування клієнтів та покращення умов праці для поштовиків.

Сьогодні пріоритетом у роботі Укрпошти єпідвищення якості обслуговування клієнтів та покращення умов праці дляпоштовиків.

Для забезпечення активної роботи зрегіональними філіями, мною заплановано ряд робочих поїздок по регіонахУкраїни.

Маю мету відвідати усі дирекціїУкрпошти, аби вдосконалити їхню діяльність, організувати виконання антикризовихзаходів, впровадити новітні технології і послуги та вдосконалити стратегіюрозвитку підприємства в умовах кризи.

Так, 3 квітня відвідав з робочим візитомЖитомирщину, зустрівся з керівництвом області.

Результатом зустрічі стало підписанняМеморандуму між УДППЗ «Укрпошта» та Житомирською ОДА про взаємнеспівробітництво у сфері надання послуг поштового зв’язку.

Головною метою Меморандуму єзабезпечення доступності та прозорості в отриманні адміністративних послуг длянаселення області.

Також Меморандум передбачає координаціюдій сторін стосовно спрощення процесу отримання населенням житлових субсидій.

В ході робочої відвідав виробничіпідрозділи Житомирської дирекції, а саме: Цех перевезення пошти, де нещодавновстановлені нові піролізні котли, що забезпечують ефективну роботу котельні тазначну економію коштів на оплату енергоносіїв, цех оброблення пошти, відділенняпоштового зв’язку Житомир-1 та Дільницю кур’єрської доставки.

Також було проведено зустріч зколективом Житомирської дирекції. Під час зустрічі розповів колегам стратегічніплани підприємства на найближчий період.

Крім того, були підбиті підсумкищорічного обласного конкурсу на звання «Краще відділення року» та «Кращийлистоноша року».

Хочу зазначити, що Укрпошта в усі часимала статус стратегічного підприємства. Водночас нам притаманне умінняакумулювати славні традиції минулого й впроваджувати все нове, передове,сучасне. Це забезпечує Укрпошті репутацію надійного поштового оператора, котрийзавжди крокує в ногу з часом. Для нас важливий не лише власний імідж, а йзабезпечення гідних умов праці для наших працівників.

Тому сьогодні Укрпошта наполегливопрацює, аби досягти цієї мети.

Останні записи