Сьогодні сфера державних закупівель України, безперебільшення, може вважатися такою, що стрімко розвивається. Міжнародніексперти, не оминаючи увагою вади й недоліки сьогоднішнього стану системи,одностайні в думці щодо ефективності останніх нововведень, котрі вигідновирізняють нашу державу з-поміж інших членів СНД. Неабияку роль у вдосконаленніпроцесу витрачання коштів держави відіграє використання напрацювань країнЄвропейського Союзу.

Тому з метою забезпечення прозорості процедурзакупівель Укрпошта розпочала проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі.

Закупівлі в он-лайн режимі - свідчення відкритостіУкрпошти. Спостерігати за проведенням процедури конкурсних торгів може коженбажаючий в YouTube. Посилання на відео та графік запланованих он-лайнтрансляцій можна знайти на сайті Укрпошти в розділі «Закупівлі», підрозділ«Графік он-лайн трансляцій проведення закупівель».

В Укрпошті регулярно розкриваються пропозиціїучасників конкурсних торгів.

Днями, на розгляд комітету конкурсних торгівнадійшли пропозиції від двох учасників конкурсних торгів, зокрема від: ТОВ«Український папір»; ПП «ПАПІРКАНЦТОРГ». Результати проведення закупівлі будутьоприлюднені протягом наступних 20 робочих днів, що можна буде спостерігати вон-лайн режимі на офіційному сайті Укрпошти.