Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.04.2015, 15:30

Терористи відкрито говорять про наступ

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Терористична «ДНР» готова до третьої фази війни і далі планує захоплювати територію України, відсуваючи лінію фронту.

Терористична «ДНР» готова дотретьої фази війни і далі планує захоплювати територію України, відсуваючилінію фронту.

Про це заявив самозванийсекретар самозваної «Ради безпеки «Донецької народної республіки», командирбатальйону бойовиків, «Восток» Олександр Ходаковський.

Цей терорист, на рахунку якогодесятки життів наших бійців і мирних мешканців, мав наглість сказати наступне:

«Хочу попередити: тенденція, щовстановилася з серпня, в ході бойових дій відсувати лінію фронту збережеться.Якщо ми активізуємося, то виключно заради того, щоб просуватися далі. Нам бицього не хотілося, адже в цьому випадку неминучі людські та інфраструктурнівтрати. У нас немає достатніх людських ресурсів, а значить - ми змушені застосовуватиартилерію. Руйнування неминучі», - заявив він.

При цьому бойовик розповів проглобальні плани терористичного новоутворення. «Я приймаю для себе існування«ЛНР» і «ДНР» лише як перехідний етап. Наша війна закінчиться тоді, колипівденніше Росії буде проросійська антифашистська держава. Інакше кажучи, нампотрібна вся Україна», - заявив він.

Зажерливість Ходаковськогозрозуміла. Бо йому і таким, як він, не буде місця в Україні після нашоїперемоги.

Люди отруєнні «руським миром»не можуть жити мирно: для життя їм потрібно мародерство і пограбування новихтериторій.

А Путіну необхідне знищеннявсієї України. Тому наші бійці на фронті захищають не лише Донбас, а й всюУкраїну.

Без Путіна цей Ходаковськийслова б не сказав. З іншого боку, попереджений - означає озброєний. Причомутерорист прямим текстом розповідає, що він і його «прихвостні»розстрілюватимуть мирні міста, бо у них «немає достатніх людських ресурсів».

Варто зазначити, що визволеніукраїнською армією Слов'янськ, Краматорськ, Маріуполь та інші міста лишилисяпереважно цілими і неушкодженими, на відміну від загарбаних російськимивійськами й найманцями.

 

Останні записи