Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.03.2015, 12:38

Відроджуємо Укрпошту на сході України!

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Відвідавши Харківську, Луганську та Донецьку області з робочим візитом, я б хотів зазначити, що дирекції Укрпошти, які знаходяться на сході країни потребують неабиякої уваги та підтримки, адже працювати в умовах підвищеної небезпеки поштовикам вкрай важк

Відвідавши Харківську, Луганську таДонецьку області з робочим візитом, я б хотів зазначити, що дирекції  Укрпошти,  які знаходяться на сході країни потребуютьнеабиякої уваги та підтримки, адже працювати в умовах підвищеної небезпекипоштовикам вкрай важко.

Ми маємооперативно реагувати на зміну обстановки, посилити взаємодію між структурнимипідрозділами підприємства, забезпечити ефективну та безпечну логістику, маємобрати на себе відповідальність практично на всіх рівнях. Укрпошта якнаціональний оператор поштового зв’язку має посідати перше місце по якостінадання послуг в будь-яких умовах.

Ще з  осені минулого року Луганську дирекціюУкрпошти, у зв’язку з бойовими діями на сході країни, було переміщено до  Сєверодонецька, а Донецьку дирекцію доСлов’янська. Та, незважаючи на значні втрати, які відчули на собі працівникифілій, Укрпошта на сході України відроджується, набуває нової значущості, тутпрацівники сумлінно виконують свою роботу, є великі перспективи.

Важлива подія -  у Слов’янську 19 березня було відкритооновлене реконструйоване Центральне відділення зв’язку Укрпошти. Відновленняроботи такого стратегічно важливого для міста відділення пошти є вкрай необхідним,адже місцеві мешканці мають отримувати тут пенсії, посилки, писати листи. Танайголовніше, що після ремонту підвищиться якість обслуговування відвідувачів.

Сьогодні активновідновлюється вся поштова інфраструктура, яка постраждала в результаті бойовихдій. У найближчих планах – відновити поштове відділення в Миколаївці.

Останні записи