Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.12.2014, 13:03

Нові завдання "УДАРу"

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Партія "УДАР" провела ІІ депутатський форум, на якому були присутні члени партії, депутати місцевих рад та парламентарі.

Партія «УДАР» провела ІІдепутатський форум, на якому були присутні члени партії, депутати місцевих радта парламентарі.

На форумі «УДАРівці»засвідчили, що наша партія - це потужна всеукраїнська політична сила, якасьогодні має працювати з потроєною енергією задля змін в країні на усіх рівнях.

«УДАР» залишається єдиноюмонолітною силою, яка пройшла через криваві події Майдану і Революції гідності.Ми зараз очищуємо і розбудовуємо партію, ставимо перед собою нові завдання івизначаємо, як саме нам їх виконувати, куди і для чого ми рухаємося вперед.Одне з таких завдань – участь «УДАРу» в місцевих виборах.

Лідер партії Віталій Кличкосказав на ІІ депутатському форумі, що попереду місцеві вибори, і зауважив, що«УДАР» братиме в них участь самостійно.

Впевнений, що участь «УДАРу» умісцевих виборах допоможе ще більше згуртувати членів партії та нашихприхильників, діючих депутатів місцевих рад.

На форумі «УДАРівці» виробилиголовний пріоритет найближчого часу: перемога на місцевих виборах, а такожзгуртованість та єдність у розбудові партії.

Реформи місцевогосамоврядування, децентралізація влади - це ті механізми, що дозволять значно покращити якість життя людей намісцях. У конкретних селах та містах України. І «УДАР» буде послідовно, напередовій запроваджувати ці зміни. 

Останні записи