Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.04.2015, 13:05

Чи вдасться Кремлю роздмухати антиукраїнську істерію до 9 травня?

Журналіст, громадський діяч

Копіюючи досвід НКВД, Путін може спробувати комбінацію усіх заходів радянських спецслужб без прямих бойових дій на Донбасі. У ці дні він спробує створити найвищу точку протистояння в Україні, використовуючи увесь агентурно - диверсійний потенціал на терит

          У Путіна 2проблеми: 9 травня  і уникненняекономічних санкцій. Йому треба щось робити з парадом Перемоги, оскількиусі провіднісвітовілідерипроігнорували запрошення Кремля. Тому він має провести цей парад з помпезними урочистостями і відразу після його проведення переключити увагу росіян на щось важливіше! Цеможе буде загострення ситуації вУкраїні. Але в такому випадку Захід може посилити санкції?Тому Путін намагається міняти тактику, а усі його дії нагадую диверсійно - терористичні дії НКВД у 1939-1954 роках. І вбивствоКалашнікова і Бузини – це лише підтвердження зміни тактики Кремля.

Після завершення ІІсвітової війни,  коли СРСР уже не мігвідкрито воювати на заході України, Сталін змінив тактику і направив наГаличину Агентурно-бойові групи НКВД, які тероризували мирне населення підвиглядом УПА, водночас дискредитуючи повстанський рух. Копіюючи досвідНКВД,  Путін може спробувати комбінаціюусіх заходів радянських спецслужб без прямих бойових дій на Донбасі. У ці дні в інспробує створити найвищу точку протистояння в Україні, використовуючи увесьагентурно - диверсійний потенціал на території України за виключенням Донбасу,де «вуха» Росії видно неозброєним оком.

Якщо проаналізуватидії Путін в Україні, то вимальовується ось такий план терористично-диверсійнихзаходів з арсеналу НКВД.

1.      Підготовка до агресії в Україні –інформаційна війна і впровадження агентів Кремля у владу  - вдалося частково.

2.      Пряме втручання і захоплення Криму  - вдалося

3.      Диверсії і відкрита війна на Донбасі –призупинено через санкції Заходу.

4.      Диверсії в інших містах України ірозширення території не контрольованості Україною  – поки не вдається.

5.      Останні гучні вбивства в Україні і фейковий лист – погрозаУПА, це спроба активувати проросійсько налаштованих активістів ідестабілізувати ситуацію в Києві – в роботі.

Чого чекатидалі?

Ми скоро можемо статисвідками антиукраїнської істерії в російських медіа, а також терору мирногонаселення по усій території України з боку псевдо - Національної гвардії,«улюбленого» Кремлем ПС, чи того ж фейкового УПА. Окремі заяви -погрози в бік влади з боку маловідомих воєнізованих формувань - уже поступили! Тепер усе залежить від організованості і відповідальностівлади.

На передодні 70-літтявід Дня Перемоги над фашизмом, Україна має перемогтиновий, російський фашизм!

Останні записи