Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.09.2013, 13:21

Форми протоколу

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Надіслав заяву на адресу ТОВ "ЛІГА ЗАКОН" і сподіваюся на оперативну відповідь.


Надіслав заяву на адресу  ТОВ "ЛІГА ЗАКОН" і сподіваюся на оперативну відповідь.


ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІГА ЗАКОН»

(ТОВ «ЛІГА ЗАКОН»)

04112, м. Київ, вул. Тимофія Шамрила, буд. 23

 

Заявник: Головань Ігор Володимирович

 

24.09.2013р.

ЗАЯВА

 

ТОВ «ЛІГА ЗАКОН» були розроблені Технічні Стандарти увідповідності з вимогами ДСТУ ISO 9001:2009.

 

Відповідно до п. 7.1. Технічних Стандартів на усіх етапахвзаємодії Абонента (потенційного клієнта) з компанією, що видала йому ліцензіюна використання систем ЛІГА:ЗАКОН, Абонент має можливість сигналізувати проякість отриманого ним ліцензійного продукту шляхом оформлення Протоколівякості.

 

Технічні Стандарти у п. 7.2. передбачають такі видипротоколів якості:

 

Протокол якості № 1 – Протокол фіксації пропозицій, побажань,зауважень щодо можливості використання прав, які надаються ліцензіями, інформаційногонаповнення і функціональних можливостей систем ЛІГА:ЗАКОН.

 

Протокол якості № 2 – Протокол фіксації претензії клієнтащодо можливості використання прав, які надаються ліцензіями, інформаційногонаповнення, функціональних можливостей і роботи систем ЛІГА:ЗАКОН.

 

Протоколи можуть бути оформлені Абонентом (потенційнимклієнтом) в офісі компанії, що видала йому ліцензію, або в офісі ТОВ «ЛІГАЗАКОН», а також через сайт www.ligazakon.ua – незалежно від того, про якукомпанію йде мова.

 

На сайті www.ligazakon.ua знайдення відповідної формипротоколів викликає складнощі. Тому, з метою реалізації пп. 7.1. та 7.2. ТехнічнихСтандартів та ДСТУ ISO 9001:2009, прошу:

 

1. надіслати рекомендованим листом на вказану адресузаявника передбачені Технічними Стандартами форми протоколу № 1 та протоколу №2 для подальшої взаємодії з питань якості ліцензійного продукту;

 

2. надати інформацію, чи будуть належним чиномпроаналізовані та проконтрольовані протоколи якості, надіслані заявником поштоюбезпосередньо до Служби менеджменту якості ТОВ «ЛІГА ЗАКОН».

 

І.В. Головань

Останні записи