Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.01.2017, 09:56

Законотворчість та робота з громадою – основні напрямки моєї роботи

Народний депутат України VII, VIII скликань

Перед початком нового робочого року варто підвести підсумки за два роки депутатської діяльності 8 скликання.

Перед початкомнового робочого року варто підвести підсумки за два роки депутатськоїдіяльності  8 скликання. Одним з ключовихзавдань роботи народного обранця залишається законотворчість, тому впродовжзвітного періоду я систематично відвідував пленарні засідання Верховної Ради табрав активну участь у засіданнях комітету з питань правової політики та правосуддя.Важливим напрямком депутатської діяльності була та залишається робота звиборцями, тому майже кожного тижня проходили зустрічі з громадськістю. В ходізвернень до керівників юридичних осіб приватного та публічного права різнихрівнів було відкрито 30 кримінальних проваджень.

Відповідно дозвернень громадян, які надходили до моєї приймальні, у багатоквартирнихбудинках було проведено ремонтні роботи у підвальних приміщеннях, встановленопандуси, утеплено будинки також надавалась матеріальна допомога на капітальнийремонт даху та облаштування прибудинкових територій. У ході формальних танеформальних зустрічей надавались юридичні консультації, щодо отриманнясубсидій, оформлення документації для отримання земельних ділянок та поверненнявід фонду гарантування вкладів коштів українців. Одним з найболючіших питаньдля наших співвітчизників залишається стан автомобільних доріг – тому за моєїініціативи на Вінниччині було відремонтовано ряд автошляхів.

Важливимнапрямком моєї роботи як народного депутата України є зустрічі з молоддю. Тому,крім організації святкувань для підростаючого покоління, за цей час булопридбано спортивний інвентар для освітніх закладів та проведено лекції длястудентів університету імені Тараса Шевченка.

Звичайно, неможна забувати про людей, які опинились у складних життєвих обставинах. Саметому мною спільно з громадськими організаціями Вінниччини проводилисьблагодійні акції, спрямовані на збір коштів для важкохворих дітей. Неодноразовонадавалась допомога пенсіонерам, ветеранам Другої світової війни, тимчасовопереміщеним особам та іншим соціально незахищеним верствам населення. Окремаувага приділялась будинкам сімейного типу та багатодітним родинам. За два рокидепутатської діяльності було придбано побутову техніку для багатодітних родинта закладів інтернатного типу.

Окремим пунктомможна відзначити облаштування притулків для людей без постійного місцяпроживання. Зважаючи на сильні морози, було виділено кошти на функціонуванняряду пунктів обігріву на Вінниччині та в інших областях України.

Сьогодні на Сходікраїни триває антитерористична операція, в ході якої тисячі українціввідстоюють цілісність нашої держави. На жаль, через події у зоні проведенняантитерористичної операції багато родин залишилось без батька, а ряд військовослужбовцівотримали інвалідність. Зважаючи на це, одним з важливих напрямків моєї роботи згромадою стала допомога бійцям АТО та членам їх родин.

За моєїініціативи напередодні новорічних та різдвяних свят у зоні проведенняантитерористичної операції та на мирній території України були проведеніконцерти та організовано святкову програму, аби бійці та малюки, які проживаютьу будинках –інтернатах на тимчасово окупованих територіях мали змогу відчутисвято, отримати подарунки та позитивні емоції, яких їм так не вистачає.

Впродовж звітногоперіоду я неодноразово брав участь у прямих телеефірах, де спільно з колегамиобговорювались суспільно-важливі теми. Щомісяця на моїй офіційній сторінці всоціальній мережі оприлюднюється інформація, щодо виконаної роботи. Кожного дняя працюю для розвитку міста, області та країни. Вважаю, що лише спільнимизусиллями та наполегливою працею нам вдасться змінити нашу країни, яка вжесьогодні обрала чіткий напрямок європейського розвитку.

Останні записи