Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.06.2015, 13:43

Українці чекають від уряду конкретних результатів, а не балачок!

Народний депутат України VII, VIII скликань

Сьогодні в Україні важко всім… Бо війна, бо злидні…Але це ж не підстава не впроваджувати реформи! Весь світ допомагає нашій державі боротися за свій вибір. Тому уряд повинен працювати, не покладаючи сил, - 24 години на добу!

  Сьогодні в Україні важковсім… Бо війна, бо злидні…Але це ж не підстава не впроваджувати реформи!

  Весь світ допомагає нашійдержаві боротися за свій вибір. Тому уряд повинен працювати, не покладаючи сил,- 24 години на добу!

  Вже є певні позитивнінапрацювання, про які навіть згадав Президент в своєму щорічному посланні доВерховної Ради України, але ж потрібні конкретні результати!

  Чого варта лише пробуксовка злюстрацією чиновників. Чому ті прокурори, що прислуговували режиму Януковича,ще і досі працюють на керівних посадах? Чому ДАІ досі стоїть на дорогах зоднією метою - поповнювати касу своїх керівників, а не допомогати водіям? Чомусуддівська гілка влади взагалі не потерпіла змін?

  Я вже не кажу про те, щовідбувається в пенітенціарній службі, то взагалі жах!

  В соціальній сфері тежзапитань більше,   ніж відповідей. Медичнагалузь у занепаді, ціни на ліки виросли втричі,   а зарплати не проіндексовані. Громадяни можуть хіба що,   як на виставці, дивитись на ліки, а купити їхнемає за що.

  Ще одна ганебна для урядутема - підняття тарифів для населення. Урядовці досі роблять   вигляд,   що все гаразд, хоча вже доведено, що тарифи завищені.

  Президент України ПетроПорошенко у своєму посланні до Верховної Ради звернувся з безпосередньоювимогою - провести індексацію зарплат і пенсій. За словами Петра Порошенка, вінне задоволений ані своєю роботою, ані роботою уряду, ані роботою парламенту.Утім, найбільш незадоволений, на його думку, український народ.

  «У нас немає ані найменшогоправа дорікати людям, які нам довірили країну», – зауважив Президент. І томуукраїнська влада не повинна скаржитися на суворі вимоги і жорсткі критерії, якідо неї висуваються.

  Президент України ПетроПорошенко заявив про те, що його заява про зміну уряду восени повиннастимулювати кожного урядовця до дій, адже не втома є мірилом виконання дій, асуспільна реакція.

  Цілий ряд ключовихміністерств, це МВС, Мін’юст, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство паливаі енергетики, Міністерство економіки та Мінфін досі не торкнулися зміни.

  Висновки мають зробити яккожен урядовець щодо темпів реформ, які він запроваджує у своєму міністерстві,так і ВРУ, яка має дати оцінку діяльності кожного міністра. Щодо зміну форматукоаліції – це лише не небажано, а й неможливо.

  Слід зазначити, що ниніпроєвропейська коаліція, як ніколи згуртована. І дуже велика в цьому заслугаспікера Парламенту Володимира Гройсмана. Він зумів відмінно організувати роботудепутатів. Я кажу - депутатів більшості. Бо депутати від так званої “опозиції”не зробили жодного кроку для розвитку держави, вони не прийняли жодного рішенняна користь України.

  Ми пишаємось нашимивійськовими і нашою Службою Безпеки, які стали відроджуватися. Військові боронятьнашу країну і ціною власного життя дають можливість мирно жити людям майже навсій территоріії України, СБУ знешкоджує терористів і диверсантів щодня.

  Ми всі чекаємо від уряду небурхливої імітації роботи, а дій, які позитивно позначаться на рівні життяукраїнців. Уряд повинен усвідомлювати свою відповідальність і нарешті початипрацювати на конкретні результати!

 

Останні записи