Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.05.2015, 12:36

Комуністам не вдалося дестабілізувати ситуацію на травневі свята

Народний депутат України VII, VIII скликань

Напередодні травневих свят СБУ повідомило, що представники п’ятої колони Кремля, керівництво КПУ планує низку провокацій, щоб дестабілізувати ситуацію в України, викликати громадянські конфлікти. А потім усе це показати на каналах російської пропаганди.

Напередоднітравневих свят СБУ повідомило, що представники п’ятої колони Кремля,керівництво КПУ планує низку провокацій, щоб дестабілізувати ситуацію вУкраїни, викликати громадянські конфлікти. А потім усе це показати на каналахросійської пропаганди.

Зокрема, сталовідомо, що КПУ має плани щодо дестабілізації ситуації у Києві, Вінниці таЧернігові шляхом залучення українських спортсменів до масових акцій.

«СБУ відомо проплани КПУ спровокувати безлад і заворушення 1-2 травня. Ми не допустимопровокацій сепаратистсько-комуністичної банди. Хочу сказати, що у Львовікомуністи бігають по спортивних клубах з метою залучення спортсменів до акцій уЛьвові. Такі самі спроби залучити молодих людей до дестабілізації нами виявленітакож У Чернігові, Вінниці та Києві», - йшлося у повідомленні.

До цього лідер КПУПетро Симоненко заявив, що комуністи вийдуть на першотравневий мітинг у Києвіразом з ветеранами. А їх російські колеги наголошували, що мають намір приїхатидо Києва.

Проте, нічого цьогоне сталося. Симоненко вийшов на мітинг, де його й пригостили кефіром, кинувши внього упаковку. Тож доведеться комуністу розкошелитися на ще один костюм.

Ніяких громадянськихпротестів та акцій непокори комуністи не спромоглися організувати ні у Вінниці,ні у Черкасах, ні в Києві, ні в Одесі. Українці виявилися мудрішими закомуністів, і не повелися на їхні заклики. Особливо радий, що вінничани непідтримали комуністів, у Вінниці першого травня вперше не було жодногозібрання, мітингу, маршу під комуністичними символами і гаслами. За це особливогордий за наших земляків.  

Останні записи