Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2014, 12:05

Приїзд кобзонів в Україну буде наругою над пам'яттю загиблих українців

Народний депутат України VII, VIII скликань

Нещодавно українському гурту "ВВ" заборонили в'їзд в Росію. Соліст "ВВ" Олег Скрипка розповів, що в нього мали відбутися два концерти в Росії – на Кубані та в Москві, але його з музикантами включили до "чорного списку" і в Росію вони їздити вже не можуть.

Нещодавно українському гурту "ВВ" заборонили в'їзд в Росію. Соліст "ВВ" Олег Скрипка розповів, що в нього мали відбутися два концерти в Росії – на Кубані та в Москві, але його з музикантами включили до "чорного списку" і в Росію вони їздити вже не можуть. "Концерти скасували, тому що ми українці", - повідомив співак. 

Раніше були заборонені гастролі в Росії іншої української групи – «Океан Ельзи» через те, що група виступала на Майдані, а її соліст Станіслав Вакарчук відкрито виявляв підтримку Євромайдану. Російський ініціатор заборони – росіянин Мілонов пояснив, що "соліст Вакарчук та його музиканти в кінці 2013 року влилися в бойове підпілля так званого "Євромайдану" і встали на чолі цього дійства, взявши на себе роль нових співаків революції". 





 
Декілька днів тому я отримав від Міністерства закордонних справ та Служби безпеки відповіді на свої звернення щодо заборони в'їзду в Україну росіян, які публічно закликали до порушення територіальної цілісності нашої держави. Одразу зазначу, що вони були підтримані цими поважними установами. 

Останні записи