Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.03.2014, 16:49

Жодний провокатор не повинен ступити на українську землю

Народний депутат України VII, VIII скликань

Майже тиждень українці відчувають стрес і напругу, які нам забезпечив наш «добрий сусід». Ще ніколи його «гіперопіка», яку він і раніше нав’язував через свої імперські амбіції, не була настільки цинічною і нахабною.

Майже тиждень українці відчувають стрес і напругу, які нам забезпечивнаш «добрий сусід». Ще ніколи його «гіперопіка», яку він і раніше нав’язувавчерез свої імперські   амбіції, не буланастільки цинічною і нахабною. Сьогодні ми всі маємо змогу пересвідчитися уістинних мотивах «дружби» пана Путіна із Україною. Сьогодні ця людина погрожуєкожному з нас війною.  

Так, українські сили нерівні відносно військових потужностей Росії, алеми гідно протистоїмо агресору, що втратив останні людські гідності й, напевно,розум.

На сьогодні наше головне завдання - унеможливити перетин кордонівросійськими провокаторами. Це вимушена міра, яка допоможе утримати Схід Українивід розброду і хитання у такий важливий момент, коли нам конче необхіднієднання і взаєморозуміння. Заборона в їзду потенційним учасникамантиукраїнських мітингів сприятиме стабілізації у нашій країні. Так самосприятиме стабілізації й інша вимушена міра – припинення трансляцій російськихтелеканалів, що розгорнули жорстку антиукраїнську інформаційну кампанію.

Сьогодні ми демонструємо Росії і всій світовій спільноті свою шляхетнувитримку і залізні нерви, але необхідно вжити додаткових заходів для припиненнязбройної ескалації на Кримському півострові.  

Останні записи