Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.03.2014, 14:12

Вирішальні дні

Народний депутат України VII, VIII скликань

Ті, хто тривалий час перебував на Майдані, помітили, що майже кожного дня політики, священики, громадські діячі, представники самооборони виголошували зі сцени «Завтра в нас вирішальний день!».

Ті, хтотривалий час перебував на Майдані, помітили, що майже кожного дня політики,священики, громадські діячі, представники самооборони виголошували зі сцени «Завтрав нас вирішальний день!».

 Так, під час революцій, коли стискається час, кожний день євирішальним. І наша революція не скінчилася: тепер ми маємо відстояти нашідосягнення, здобуті життям і кров’ю героїв Майдану. Один з революційнихкласиків стверджував: «Усяка революція лише тоді чого-небудь варта, коли вонавміє захищатися».

 Сьогодні ми маємо захищати не просто нову демократичнувладу, а й всю Україну. Захищати від колись братнього народу. Врешті-решт, Росіязавжди вела проти нашої країни війну – спочатку інформаційну, а ось тепер розпочалавійськову фазу.

 В умовах реальної загрози територіальній цілісності Українизнову кожний день стає вирішальним. Стратегія Росії вже є зрозумілою: задопомогою бандитських угруповань і військовиків насадити не лише в Криму а й всхідних регіонах маріонеткові уряди, розпалити громадянську війну, а потімвідірвати від України Крим та декілька областей.

 Подальше існування України можливе лише за умов консолідаціїїї Сходу і Заходу, Півдня і Півночі. Власне, всі розуміютьі пам’ятають з нашої історії яку небезпеку дляукраїнської державинесе розбрат. І тому в цівирішальні дні мирні українці демонструють готовність стати на захистнашої Вітчизни, тому всі небайдужі українці закликають до єдності і згуртованості. А я хочупобажати всім нам витримки і мужності, адже наш ворог очікує від нас паніки інекерованих дій.  

 Тримаймося! Завтра вирішальний день!

Останні записи