Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.12.2013, 13:13

Приїжджайте на Майдан відстояти наше європейське майбутнє!

Народний депутат України VII, VIII скликань

Сьогодні настрій як ніколи піднесений. Так, ми пережили важку ніч, нас атакували багато тисяч беркутівців і солдат внутрішніх військ. Але ніхто не відчував страху і не боявся.

Сьогоднінастрій як ніколи піднесений. Так, ми пережили важку ніч, нас атакувалибагато тисяч беркутівців і солдат внутрішніх військ. Але ніхто не відчувавстраху і не боявся. Жоден з нас не зійшов з свого місця і стояв проти озвірілихберкутівців, стояв за майбутнє своєї країни, за кращу долю для своїх дітей, загідне життя для своїх батьків. Саме вночі під час цієї масованоїатаки стало зрозуміло що ми переможемо. Тому що – і це не пафос!– ми єдині, ми разом і ми не відступимо від своїх вимог.

 

ВКиїв з усієї України зігнали 20 тисяч солдат внутрішніх військ і спецпризначенців. Це говорить про те, що Янукович і його оточення, на відмінувід нас, смертельно перелякані.

 Владавідключає Інтернет, телебачення, мобільний зв'язок, не пускає людей на майдан,погрожує але не може зупинити надію на краще, гідне життя!

Щойно Віталій Кличко, який всю ніч захищав Майдан, заявив що компромісів зголоворізами і диктаторами бути не може і що сьогодні питання номеродин – відставка всієї, гнилої, існуючої влади.

 

Цестратегічна мета, а тактична  проста – приїжджайте на Майдан! Саметут сьогодні відбуваються події історичного значення. Саме, сьогодні,саме в ці дні від кожного з нас залежить майбутнє нашоїкраїни. Хтось з політиків сказав, що на майдані відбувається протистояння Євразіїі Європи, а я скажу так тут протистояння між минулим і майбутнім. Але,найголовніше, що ми всі тут відчуваємо і що дійсно вражає – це не переламнийдух Українського народу, його рішучість і настрой на перемогу. Приїжджайте наМайдан підтримати своїх братів і сестер Українців, зробити свій внесок ввідстоювання Держави, зарядитися цим незрівнянним духом і відстоятинаше європейське майбутнє!

Слава Україні, Слава Українцям, Слава Героям! 

Останні записи