Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.08.2017, 14:51

МЗС Росії заціпило від спільної заяви Меркель та Макрона

Політичний консультант

Вже майже доба пройшла з того часу як прозвучала заява Меркель та Макрона, а від речниці російського МЗС Марії Захарової ні пари з вуст. Мовчить як горілки в рота набрала.

«Шкільного перемир’я» несталося. Стріляють менше. Особливо з важкого озброєння. Але, всеодно, стріляютьі, особливо, з важкого озброєння. 
 
Тому й канцлер Німеччини АнгелаМеркель та президент Франції Еммануель Макрон  закликалиРосію та Україну докласти більше зусиль для повного припинення вогню на сходіУкраїни. 
 
Зверніть увагу, два учасники «нормандськогоформату» звернулися не до якихось "ополченців" в образі Захарченка та Плотницького, а  саме до Росії, до Володимира Путіна. Тобто для Європи ісвіту казки «настамнемає» не проходять.  
 
Російськапропаганда вкотре  пропустила удар. Росія- сторона конфлікту, Володимир Путін – агресор, а лідери ОРДЛО – шістки у рукахкуратора війни  Владислава Суркова. Доречі, саме в цьому статусі у Мінськуз ним і говорив Спецпредставник Державного департаменту США Курт  Волкер.

Вжемайже доба пройшла з того часу як прозвучала заява Меркель та Макрона, а від  речниці російського МЗС Марії Захарової ніпари з вуст. Мовчить як горілки в рота набрала. Напевно, тепер заявить про геноцид «звичайних»росіян ще й з боку Євросоюзу. 
 
Можливоцим «геноцидом» пояснять навіть втечу з Донбасу літературного «комбата» терористівЗахара Прілєпіна. Ну, не вийшло з нього зліпити нового Моторолу та Гіві. Очевидно, бородою не вийшов. А самому «комбату» не вдалося  запустити ідею про «Малоросію». Ну, не можна  з гівна зліпити куля.  
 
Зрештою, те, щовін поїхав на Рассею на свої двох - це краще аніж  полетіти, с івши у «соціальний ліфт». 
 
Позитивно, що терористи втікають з Донбасу, а ОРДЛО  зливається в унітаз   і дуже позитивно, що  МЗС Росії  заціпило від однієї заяви Меркель та Макрона. Але дужепогано, що на Донбасі й досі стріляють.
Останні записи