Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.02.2012, 10:32

Вибори президента в Південній Осетії: отруєння Ющенка цілком ймовірне?

Консультант з питань фінансів та бюджету Львівського регіонального відділення Асоціації міст України

Сприйняття отруєння Віктора Ющенка може бути двояким. Зокрема, стосовно мене, це суто на рівні емоцій, на кшталт вірю не вірю.

9 лютого добреозброєні люди в масках ввірвались в штаб, навіть не знаю як сказати президента– ще не президента,   кандидата впрезиденти – та вже ніби й не кандидата в президенти Південної Осетії Алли Джіоєвої.Внаслідок штурму будинку місцевим ОМОНом та КДБ пані Джіоєва, як повідомляють інформагентства,потрапила з серцевим кризом у лікарню. Офіційна версія - після звичайної розмовиз суворим представником правоохоронних органів просто втратила свідомість [2] і для надання їй допомоги було викликано швидку. Хоча за твердженнями деякихсвідків та рідних Джіоєву били прикладами [3] ,а коли знепритомніла, доблесні бійці, взявши за руки, тягли з десяток метрів, щобзакинути в авто. В лікарні офіційно зламані ребра і значні забої не засвідчили.Ще кілька людей опинились хто в лікарні, а хто в буцигарні. Крім того, ув’язниличоловіка жінки-політика [4] .

То ж в чому полягаєвся та «хохма» з виборами? В другому турі впевнено перемагає пані Джіоєва, ЦВКвизнає її переможцем [6] президенських перегонів, а Верховний суд республіки визнає вибори недійсними [7]

. 

 Виникає питання чому?


Останні записи