Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.11.2013, 20:17

Заборона Комуністичної партії України

Управляючий партнер Товариства з обмеженою відповідальністю "Адвокатська фірма "Правовий континент"

Коли нацисти прийшли за комуністами, я залишався безмовним. Я не був комуністом.

Сьогодні Народні депутати України від ВО «Свобода»зареєстрували законопроект  № 3530 "Прозаборону комуністичної  ідеології в Україні".

Я не являюсь членом жодної політичної партії, тане підтримую жодну політичну ідеологію. Народився в Радянському Союзі в 1989році, але все своє свідоме життя прожив в Незалежній Україні, мої батьки зачасів СРСР не були членами Комуністичної партії.

Але поява даного законопроекту насторожує, на моюдумку Всеукраїнське Об’єднання «Свобода» таким чином прагне позбутисяполітичних конкурентів і своїх найзапекліших політичних ворогів. Ще під часостанніх виборів до Верховної Ради України ходив анекдот про те, що першимизаконопроектами в Верховній Раді України нового скликання будуть законопроекти: ВО «Свобода» - «Про заборону Комуністичної партії» та законопроект КПУ - «Прозаборону «ВО» Свобода».   Як ми бачимо в кожному жарті є доля правди.

Але, не зважаючи на пропаганду яка сьогодніведеться, я хочу зазначити що КПУ була присутня в усіх скликаннях Українськогопарламенту, її представники мають чималий політичний досвід, за КПУ голосуєзначна кількість людей і вони в більшості підтримують партійну ідеологію. Наостанніх Парламентських виборах  КПУздійснила справжній прорив, за цю партію проголосувало значно більше людей ніжна попередніх виборах, в неї вірять люди, і не тільки пенсіонери, але й молодь,сучасна Українська молодь іде і голосує за КПУ !

Також хочу зазначити, що Комуністичні партії таКомуністична ідеологія існують у більш ніж 40 країнах світу, серед яких : США,Японія, Німеччина, Австрія, Венесуела, Іспанія, Канада, Куба та багато інших.

Автори законопроекту хочуть звинуватити КПУ в усіхсмертних гріхах : Тероризмі, Геноциді, Військових злочинах та інших гріхахКомуністичної Партії Радянського Союзу. КПУ хочуть визнати територіальною організацієюКПСС (котра припинила своє існування !!!).

Самі ж представники ВО «Свобода» не цураютьсянезаконних дій, вони б’ють ветеранів на мітингах,  палять політичні знамена конкуруючої партії,руйнують пам’ятники (про зруйнований монумент Леніну на Хорольщині я вже писаву своєму блозі).

Дивлячись на цю ситуацію, я згадав висловлюванняодного з Німецьких Антифашистів Мартіна Німеллера, котре свого часу облетіловесь світ :

Коли нацисти прийшли за комуністами,

я залишавсябезмовним.

Я не бувкомуністом.

Коли вони садили соціал-демократів,

япромовчав.

           Я не бувсоціал-демократом.

Коли вони прийшли за членами профспілки,

я непротестував.

Я не бувчленом профспілки.

Коли вони прийшли за євреями,

я необурився.

Я не бувєвреєм.

Коли вони прийшли за мною,

незалишилось нікого, хто б заступився за мене.

 

На останок я хочу зазначити, не потрібно сидіти ічекати, поки прийдуть за тобою, потрібно діяти і здорово оцінювати ситуаціюнавколо. Я надіюся, що даний законопроект не буде прийнято, бо це може привестидо непоправних наслідків не тільки для КПУ а і для Українського суспільствавцілому.

Останні записи