Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.09.2014, 22:26

Філософія податків

Гроші – це енергетична субстанція, яка циркулює поміж різних суб’єктів, час від часу змінюючи свою форму.


Філософія податків

Гроші – це енергетична субстанція, яка циркулює поміжрізних суб’єктів, час від часу змінюючи свою форму. В залежності від того, якоюенергією гроші наділяються протягом свого руху між суб’єктами  залежить їх подальша форма - чиконструктивна, чи деструктивна.

Податки – це особлива форма грошової енергії, протягомсвого руху вони відраховуються з прибутків тих, хто їх породжує та заробляє.Головне, щоб ці відрахування проводились без породження негативної енергії,адже примусове протиправне нарахування може породити деструктивну формугрошової енергії.

Платникподатків – має роль батьківства уформуванні податків. Він отримує додаткову вартість на свої товари (роботи,послуги), а відповідно додає (породжує) до частини зароблених коштів поняття -податок.

Адміністраторподатків - орган державної владивідповідальний за ведення податкової та митної політики. Цей учасник функціонуєтільки за рахунок тих коштів, які вже у вигляді податків надійшли до загальноїгрошової енергетичної маси (бюджету). Відповідно життєдіяльність цього учасникапрямо пропорційно залежить від попереднього учасника, який породжує податки.Саме на адміністраторі лежить відповідальність за подальше позитивне породженняенергії податків, оскільки маючи в своїх руках особливі функції: податковеадміністрування та податковий контроль, дуже легко перетворити позитивнуенергію на деструктивну субстанцію, в результаті чого почнеться зворотнійпроцес направлений на руйнування вже збудованого.

Розглянемо таку філософію на простих прикладах:

Приклад перший(просте коло).

Платникподатків творить - породжує доданувартість (зароджується позитивна енергія).

Народженняподатків – платник податків самостійновизначає обсяги оподаткування, нараховані зобов’язання сплачує до бюджету (структуруєтьсяпозитивна енергія).

Кошти платникаподатків творять - вивільнені кошти (прибуток) розвивають існуючий бізнесплатника податків (позитивна енергія розвивається).

Помноженнягрошової енергії - вивільнені коштизумовлюють придбання нової доданої вартості, тобто сприяють збільшенню її маси(позитивна енергія набирає масу). 

Податкитворять - суми коштів, що надійшли добюджету розподіляються на функціонування та розвиток державних програм(позитивна енергія, як маса зароджує нове життя).

Податкипідтримують - частина коштівіде на забезпечення діяльності державного апарату, який супроводжуєадміністрування податків (позитивна енергія підтримує).

Приклад другий

Платникподатків творить - породжує доданувартість (зароджується позитивна енергія).

Народження позитивнихподатків – платник податків самостійновизначає обсяги оподаткування, нараховані зобов’язання сплачує до бюджету (структуруєтьсяпозитивна енергія).

Зміна напрямкуруху енергії - Державнийконтролер у сфері податків, неправомірно донараховує додаткову суму податків (структурапозитивної енергії змінюється, формується деструкція).

Народженнянегативних податків (псевдоподаток)–  Державний контролер у сфері податківсамостійно визначає обсяги оподаткування, нараховані зобов’язання вимагаєсплатити до бюджету. Псевдоподаток - це негативна енергія, реальний податок непороджено, існує тільки його віртуальна форма (негативна енергія розвивається, формується негативна маса).

«Псевдоподаток»НЕ творить - суми нарахованікоштів до бюджету не надходять, не розподіляються на функціонування та розвитокдержавних програм (негативна енергетична маса набирає силу).

Кошти платникаподатків НЕ творять -вивільнені кошти (прибуток) платник податків направляє на свій захист, нерозвивається існуючий бізнес платника податків (негативна енергетична маса поглинаєбудь яке нове життя позитивної енергії).

Віртуальнівійни – Державний контролер у сферіподатків витрачає енергію на підтримання та стягнення породженого«псевдоподатку», для цього задіяні практичні підрозділи (податкового та митногоаудиту, правової роботи, податкова міліція).

Платник податків захищається – не породжує позитивнуенергію. Розвиток відсутній.

Висновок – позитивна енергія у вигляді сплаченого податкувитрачена на боротьбу з негативною енергією (псевдоподатком).

Загальний Висновок:

Такий, на перший погляд, важкий для сприйняття описвзаємопов’язаних процесів насправді дає можливість зрозуміти філософіюенергетики податків, яка полягає в наступному: правильна циркуляція грошовоїенергії сприяє відтворенню та зростанню.

Некоректний рух породжує віртуальний продукт (негативну енергію), яка заважаєвідтворенню і відповідно реальна енергія витрачається на поглинаннявіртуальної.    

П.С. ...?

Останні записи