Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2014, 10:23

Знову план «ПОІМЕЛІ» або як захопити абсолютну владу за півроку

Майдана -3 не буде, як і не було Майдана-2 бо є один Майдан він розпочався ще в 2004 році і живе в кожному патріоті своєї держави. А живленням «Майданівського синдрому» є небайдужість і дія.

Український народ спроможнийналякати. Навіть власну владу. Ми - нація, яка непередбачувана своєю відданістюта дійсним патріотизмом до своєї держави.

Наші Майдани переростають у своєрідні«Майдани свідомості» для кожного небайдужого громадянина, залишаючи при цьомупотенційний вогонь в його душі. А це найбільш загрозлива «хвороба» для всіх,хто поряд з нашою державою начебто бажає нам добра та розвитку.  Що Меркель, що Путін розуміють загрозу такоїактивності, адже «Майдан свідомості» породжує громадську активність, яка простозмітає на своєму шляху всю антинародну поведінку керівників держави, і інколице може відбуватись не зовсім мирно.

Містер Янукович відпочиває. Сценарій,який реалізується після нього має більш дієвий алгоритм, аніж його старшийсинок втілював декілька років. 

За спинами патріотів, які воюють зворогом держави, отримують поранення та гинуть пачками на полі так званого АТО,вдало примостився черговий план «ПОІМЕЛІ».

Введення:

Споглядаючи на Україну піврокутому, деякі громадяни держав-сусідів відчули незвичне для себе відчуття, щонезадоволеність діями влади можна виказати в обличчя владі, доповнивши це відчуттята «спілкування» коктейлем Молотова.

Такі відчуття надто небезпечнідля «володарів» влади, як з права, так і зліва від України, а тому для всіхпотенційних активістів необхідно продемонструвати можливі негативні наслідкивсяких там Майданів, і чим жахливіше буде цей наслідок, тим більше буде дезактивуючийефект Майданівського синдрому. Ось і виходить на арену  «потенційна громадянська війна», з усіма їїпроявами в усій «красі»: кров, смерть, багато смертей, особливо багатоневинних, хаос, жах, і т.д.    

Мета плану:

Понизити градус громадськоїактивності до мінімуму на прикладі України, зменшити кількість відданої та патріотичноїланки в державі, нівелювати потенційні Майдани мінімум на п’ять років, створити«зону відчуження», як бар’єр між Європою та Росією.  І …заробити побільше.

Стратегія:

  • Кулуарні домовленості між США («новою»владою України), Німеччиною, Росією.
  • Породити праобраз громадянськоївійни на окремо взятій території України, яка буде в подальшому відіграватироль «бар’єру».
  • Відкинути потенційних невдоволенихтак званою зміною влади, в т.ч. майданівців, в зону бойових дій, бажано там «перемісити»(вибачте за термін, але по формі саме так).
  • Для іншої частини населення - продемонструватижахливі наслідки, чим більше жертв тим краще, особливо коли жертви цивільні.
  • Виявити та зробити переписпотенційно активних небайдужих громадян. Не кормити та не одягати армію тадобровольців - волонтери самі себе проявлять. Потім з ними лише провестипотрібну «роботу» або формально приблизити.   
  • Економічно «прибити» середнійклас, який потенційно може стати спонсором нової конкурентної політичної сили знароду. Для цього є перевірений спосіб - «пограти» з валютою, ще й заробитинехіло.
  • На фоні крові зайти короткимшляхом та без великих витрат до влади, розсістись там на найближчі п’ять років(бажано ще більше).

Факти, що підтверджують реалізацію плану:

  • Крим здано без бою всіма «гравцями».
  • Під жахом війни проведено вибори президентав один тур.
  • Під маскою АТО, а то по суті «війни»,прийнято закони, якими всі потенційні конкуренти діючої влади можна знешкодитив короткий термін.
  • Гра «на публіку» КабінетуМіністрів, а фактично здавання національних інтересів. Відсутність реакційнихсанкцій по відношенню до Росії говорить про деякий невідомий громадськостітаємний пакт.
  • Закон «Про санкції» єпрофанацією, популізмом в очі народу.
  • За кулісами війни проведенопідготовку до позачергових виборів. Всі партії, які входять до «касти» владипідготувались, провели збори, визначились із списками, поділили домовленості.Адже згідно календарного плану виборів, до середини вересня треба буде подаватисписки.
  • Виборчі закони не змінено. Лише плануютьзбільшити розміри застав для партій та мажоритарників, щоб ніхто народний тасамостійний  не подумав йти на вибори.   
  • Члени ЦВК не змінені.
  • За короткий період, який припадаєдо позачергових виборів жодна молода сила не об’єднається та не набере необхідногоресурсу. А якщо якимось чудом і набере,  існує друга «лінія оборони» - ЦВК, яка вжекушає з рук «старих – нових», і вже нагороди отримали про всяк випадок.

….

Кому це вигідно – всім, крімнароду України.

БО ЗНОВУ ПЛАН «ПОІМЕЛІ» …. головне дійти до ВЛАДИ, а тут всі засобизгодяться.

П.С. Майдана -3 не буде, як і не було Майдана-2 бо є один Майдан вінрозпочався ще в 2004 році і живе в кожному патріоті своєї держави. А живленням «Майданівськогосиндрому» є небайдужість і дія. 

Останні записи